29 / 04 / 2024

Eskişehir kira yardımı

Eskişehir kira yardımı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda faaliyetleri azalan esnafa yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Büyükşehir tazminatı masaya geldi! Memurlara kira yardımı şart!

Her geçen gün daha da artan kira bedelleri için memur sendikaları da harekete geçti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre önümüzdeki günlerde memura kira yardımı ile ilgili olarak somut bir adım bekleniyor. 

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Kira yardımı 3.450 TL...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da kira yardımlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkatleri çeken kira yardımı açıklaması...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

Veli Ağbaba'dan kira yardımına eleştiri!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kırşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada hükümet tarafından verilen kira yardımımın yetersiz olduğunu dile getirdi. 

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

Türk Amerikan Derneğinden İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

ABD'deki en eski Türk dernekleri arasında yer alan Washington DC merkezli Türk Amerikan Derneği İzmir'deki depremzedelere kira yardımı yaptı.

İzmir'deki depremzedeler için 20 milyon TL'nin üzerinde kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada,  "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası kapsamında depremzedeler için 20 milyon liranın üstünde kira yardımı toplandığını belirtti.

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman açıklanacak?

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı tarafından duyurulan kentsel dönüşüm kira yardımı 2019'da ne kadar olacak? Kira yardımı zaman açıklanacak?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehirçilik Bakanlığınca tespit edilerek duyuruluyor. Peki, 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı verilecek mi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 3 bin 245 vatandaşa ev ve tapularmı kavuşturacak kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar sürerken, evlerini boşaltan vatandaşlar hala kira yardımını alamadılar.

İzmir'deki dönüşüm projelerinde kira yardımı süresi 36 aya çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde daha önce 18 aya kadar ödenmesini kararlaştırdığı 600 lira kira yardımı süresini 36 aya çıkardı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapıların hak sahipleri Bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015..

Eskişehir kira yardımı Haberi

Eskişehir kira yardımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pandemi ile mücadele kapsamında yardımlarına devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Ocak ayı meclis toplantısında alınan kararlar doğrultusunda esnafa kira desteği sağlandı.

Esnafa müjdeleri sosyal medya hesabından veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen; pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan belediye kiracılarından 6 ay boyunca kira almayacaklarını, faaliyetlerini kısıtlı olarak sürdüren esnafa ise yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Buna ek olarak Büyükerşen 2021 yılında kira ücretlerinde artış olmayacağını dile getirdi.

Meclis toplantısında ayrıca Çukurçarşı'dan Salhane Köprüsü'ne doğru Porsuk kıyısının iki bölümünde gerçekleştirilecek dönüşüm hakkında da değerlendirmeler yapıldı. Yaya öncelikli tasarımı, yeşil alanları, meydanları, ticari ve turizm alanları ile kent merkezinde yeni bir cazibe merkezi oluşturmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Porsuk 1 Projesi kapsamında İş...