08 / 07 / 2024

eskişehir sanayi dönüşüm

eskişehir sanayi dönüşüm

Eskişehir önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini söyledi..

İstanbul depremi kapıda! Megakentte sanayi dönüşümüne ihtiyaç var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO),Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’un sorunları arasında ‘trafik yoğunluğunun’ ilk sıralarda yer aldığına değinerek, 'kentsel' benzeri bir 'sanayi dönüşümü'ne ihtiyaç olduğunu söyledi.

Eskişehir’de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdığını duyurdu. Buna göre, Gündoğdu’dan başlayan dönüşüm için “Kat Karşılığı Yapım İşi İhaleleri” uzlaşma görüşmeleri tamamlanarak, uygulama aşamasına geçildiği açıklandı.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Katılmış tarafından kuruldu.

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat İlhan tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

eskişehir sanayi dönüşüm Haberi

eskişehir sanayi dönüşüm

DÜNYA ekonomisi son 40 yıllık dönemde önemli sanayileşme hamlesi yaparken, Eskişehir de önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini kaydeden Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, artan ticaret, teknolojinin hayatımıza daha fazla nüfuz etmesi, e-ticaretin hızla yaygınlaşması ve yeni ileri teknolojilerin ortaya çıkması bakımından büyük bir değişimin yaşandığı en önemli tarihsel dönemlerden birini yaşadıklarını söyledi. 


HIZLI BİR GELİŞME TRENDİ VAR

Eskişehir'in uzun yıllar kamu sanayi , yatırımları ve bazı özel sektör yatırımlarının karşılıklı etkileşimiyle geliştiğine dikkat çeken Özaydemir, Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) 1968 yılında kurulmasının, ardından 1973 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk arsa tahsislerinin yapılmasıyla hızlı bir gelişme trendine girdiklerini belirtti. 


Sanayileşmeyi, ekonomik ve sosyal kalkınmanın en önemli aracı olarak gören Eskişehir'in yerel...