05 / 05 / 2024

eskişehir stad inşaatı

eskişehir stad inşaatı

ESKİŞEHİR' de Toplu Konut İdresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yapımına başlanan 33 bin kişilik stadyum inşaatında çalışan işçiler üç aydır maaşlarını alamayınca çalışmaları durdurdu

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Deprem uzmanından Eskişehir için flaş uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Altunel yaptığı açıklamada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi binasının da içerisinde yer aldığı Meşelik Kampüsü’nde olduğu belirtilen fay hattı hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Altunel2in açıklamaları...

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

eskişehir stad inşaatı Haberi

eskişehir stad inşaatı

TOKİ'nin Eskişehir Sazova Mahallesi'nde yapımına başladığı 33 bin kişilik stadyum inşaatında çalışan işçiler iş bıraktı. 23 Ağustos 2013'te Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen stadyumdaki 200 işçi, üç aydır maaşlarını alamadıkları için çalışmaları durdurduklarını ilan etti. 

İşçiler adına konuşan Bülent Curu, taşeron firma yetkilisinin kayıp olduğunu söyledi. Stadyumun temel atma kısmının bitmek üzere olduğunu fakat üç aydır maaşlarını alamadıklarını aktaran Curu, "Taşeron ortada yok. Bugün gelecek, yarın gelecek diyorlar ama gelmiyor. 

Taşeronun kaçtığı söyleniyor. Çay içecek paramız yok. Paralarımızı alana kadar çalışmaları durdurduk"...