03 / 05 / 2024

eskişehirde otel temel atma töreni

eskişehirde otel temel atma töreni

Eskişehir'de yapımına başlanacak olan Turistik Termal ve Hidroterapi Otel projesi temel atma törenine 21 Haziran Perşembe günü Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca'da katılacak

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Eskişehir Madame Tadia Otel binası 10.2 milyon TL'ye icradan satılacak!

Eskişehir 7. İcra Dairesi Müdürlüğü,Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 436 ada, 33 parselde yer alan Eskişehir Madame Tadia Otel binasını 10 milyon 250 bin TL'y icradan satıyor...

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Reysaş Eskişehir'deki otelini 4.6 milyona kiraladı!

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Bodrum Tenda Otel 21 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Muğla Bodrum'da Eskiçeşme Mahallesi, Gümbet Mevkii'nde yer alan kargir otel müştemilatı ve arsası TC Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Tenda Otel'in satış bedeli 21 milyon 59 bin 278 TL olarak belirlendi.

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi temel atma töreni yapıldı.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Kosifler otel projesini erteledi mi?

Türkiye'nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group, Küçükyalı'da ilk servis noktası olan arazide otel inşaatına başlamıştı. Kosiflerin otel projesinde son durum ne?

Delta İncirli: Bahçelievler Eski Coca Cola Fabrikası arazisine yeni proje!

Delta İncirli projesi, E-5 üzerinde eski Coca Cola Fabrikası arazisinde inşa edilecek. Delta İncirli projesinde konut, dükkan ve otel alanları olacak...

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

eskişehirde otel temel atma töreni Haberi

eskişehirde otel temel atma töreni

Yurtiçinde yeni projelere imza atmaya hazırlanan Polimeks İnşaat, Eskişehir’de yapımını üstlendiği Turistik Termal ve Hidroterapi Otel projesi ile kentin ilk turistik termal ve hidroterapi oteli projesini hayata geçiriyor.


Polimeks İnşaat, Turistik Termal ve Hidroterapi Merkezi’nin temelini atmak, şirketin gelecek dönem beklenti ve hedeflerini paylaşmak için Eskişehir'e gezi düzenliyor.


Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca’nın da katılacağı gezi 21 Haziran Perşembe günü...