28 / 07 / 2024

eskişehirde yeni hastane açılışı ne zaman

eskişehirde yeni hastane açılışı ne zaman

TOKİ’ nin Eskişehir’ de inşa edeceği 600 yataklı hastanenin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı tarafından atıldı...

Eski tarihli ile yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark hesaplandı! Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı

Kuyumcularda altınlar eski ve yeni tarihli olarak satılıyor. Gram altından, Ata altına kadar tüm altın çeşitleri eski ve yeni tarihli olarak fiyatlandırılıyor. Peki eski ve yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark ne kadar?  Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı..

Eski ve yeni kiracının ödediği kiralar gündeme oturdu! 5 katı fark! Eski kiracının ev sahibi olsanız ne hissedersiniz?

Yüzde 25 kira artış oranı bir çok ev sahibini mağdur etti. Evin rayiç bedeli altında kirada oturan eski kiracılar şanslı olduklarını düşünürken, ev sahipleri karalar bağlıyor. Eski kiracılar uygun rakamlara kirada otururken yeni kiracılar yüksek fiyattan kira ödüyor.

1939 yılında Mecidiyeköy'e yapılacak hastane, villa sahiplerini telaşlandırmış! Villalar elden gidiyor...

1939 yılında Mecidiyeköy'e yapılması planlanan yeni hastane binası villa sahiplerini telaşlandırdı. Hastane binasının büyük olmasından dolayı, civardaki villaların istimlak edilmesine karar verilmiş

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Eski malzemeler yeni binalarda kullanılıyor!

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

eskişehirde yeni hastane açılışı ne zaman Haberi

eskişehirde yeni hastane açılışı ne zaman


TOKİ’nin Eskişehir’de inşa edeceği 600 yataklı hastanenin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı tarafından atıldı.


Törende konuşan Bakan Avcı, başta Sağlık Bakanı Müezzinoğlu olmak üzere hastane projesinde emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederek temeli atılacak olan hastanenin hayırlı olmasını diledi.


Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise, Türkiye'nin sağlık alanında dünyayla yarıştığını söyleyerek, "Bizim yönetim anlayışımızda 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın', 'insan yücelt ki devlet yücelsin' anlayışı var" dedi.


Temel atma töreninde konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, “Bir hafta önce çocuklarımızın ellerine tablet bilgisayarları verdik. Bu nedenle Eskişehir'in evladı, değerli Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ya evlatlarımızın bilgi çağına ulaşması için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıkta hizmetlerinde ne varsa bizim ülkemizde de olacak. Bu tür hizmetleri...