04 / 05 / 2024

esnafın kira ödemeleri ertelendi mi

esnafın kira ödemeleri ertelendi mi

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, iş dünyasının kısa çalışma ödeneği süresinin uzatılmasını, esnafın kira yardımı, doğal gaz, su ve elektrik faturalarının yıl sonuna kadar faizsiz ertelenmesini talep etti.

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Ortak alanların kira gelirleri de beyan edilmeli!

Konut sitelerinde mülkü olan binlerce kişiyi ilgilendiren bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Konut sitelerinde ortak alanların kira gelirleri de beyan ediliyor. İşte detaylar...

EFT uyanıkları Maliye kıskacına takıldı! 'Kira' ve 'Diğer' seçeneği incelemeye alındı!

Maliye, son senelerin en kapsamlı çalışması için düğmeye bastı. Kira gelirlerini masaya yatıran maliye şimdi de bütün kira ödemeleri ile "Diğer" olarak işaretlenip yapılan para transferlerini incelemeye aldı. 

Depremzedelere kira yardımı 5 bin TL oldu diye ev sahipleri kira fiyatlarını 7 bin 500 TL yaptı!

6 Şubat depreminden sonra evi yıkılan ve ağır hasar alan vatandaşların kira yardım ödemeleri artırıldı. Haberi duyan emlakçılar hemen harekete geçerek kira fiyatlarını 5 bin TL’den 7,5 bin TL'ye yükseltti.

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Milli Eğitim Bakanlığı geriye dönük ödemeleri 14 Hazirana kadar yatıracak mı?

MEB işçilerine verilen geriye dönük ödemeler 14 Haziran'da verilecek mi? Birçok vatandaş konu hakkında açıklamaları bekliyor.  MEB işçilerinin geriye dönük ödemeleri ne zaman verilecek?  

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, esnafın bu sene Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklentisi olduğunu ifade etti.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

Aile Bakanlığının 2023 ödemeleri tek tek açıklandı! Hesaplara peş peşe yatırılan bu paraları aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığının 2023 ödemeleri tek tek açıklandı... Hesaplara peş peşe yatırılan bu paraları aman kaçırmayın...

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

esnafın kira ödemeleri ertelendi mi Haberi

esnafın kira ödemeleri ertelendi mi

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplantıya ilişkin açıklamalar yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Korona salgınıyla mücadelede yeni bir normalleşme sürecine geçildiğini söyledi.

Öztrak, iş dünyasının kısa çalışma ödeneği süresinin uzatılmasını, esnafın kira yardımı, doğal gaz, su ve elektrik faturalarının yıl sonuna kadar faizsiz ertelenmesini, 2,5 aydır kapalı olan kahvehane sahiplerine asgari ücret kadar destek verilmesini talep ettiğini de tekrarladı.

Koronavirüs sebebiyle kiralarda indirim talep edilebilir...