02 / 05 / 2024

Essenora satış son durum

Essenora satış son durum

Bahçeli villa ve daire konseptiyle hayata geçecek 758 konutluk Essenora projesinde, kasım ayında temel atma töreninin ardından konutların yarısı satıldı...

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

Konut satışları 10 ayda 1,3 milyona yaklaştı!

Yabancılara konut satışı son üç aydır, geçen yılın aynı döneminde göre artış kaydederken, veriler son çeyrekte satışların pandemi öncesi seviyelerin üzerine çıkacağını ve rekor kırılacağını ortaya koyuyor. 

Yabancılara konut satışı son 10 yılın zirvesinde!

Türkiye doğal güzellikleri, coğrafi konumu ve iklim koşullarıyle 2019 yılında'da yabancıların tercihi oldu. Yabancılar 2019 yılında Türkiye'den 67 bin 322 konut aldı...

İpotekli konut satışlarında 'faiz indirimi rüzgarı'!

İpotekli konut satışlarında yıl sonuna bir ay kala 2018'in toplam rakamı geçildi. Kasım ayında 43 bin 911 ipotekli konut satışı, son üç yılın en yüksek kasım ayı rakamı olarak ortaya çıktı.

Essenora'da son 20 daireye özel yüzde 30 indirim!

Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy bölgesinde hayata geçirilen Essenora'da son 20 aireye özel yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 785 konut ve 12 ticari birim yer alıyor...

Essenora Küçükköy 2019 fiyat listesi!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora'da son 20 daire için yüzde 30 indirim kampanyası başlatıldı...

Essenora'da son 20 daireye yüzde 30 indirim!

Toplam 785 konut ve 12 ticari birimin yer aldığı Essenora'da son 20 daireye özel olarak yüzde 30 indirim sunuluyor.

Yabancıya konut satışı yüzde 29 arttı!

Bu yılın Ocak ve Şubat aylarında bir önceki yıla göre 3 bin 885 daha az konut satışı gerçekleşirken yabancıya konut satışı yüzde 29 arttı. Böylece yabancıya konut satışı son 5 yılın en yüksek seviyesini gördü...

Yabancıya konut satışı son 5 yılda yüzde 82,5 arttı!

Türkiye'de son beş yılda yabancılara yapılan konut satışları yüzde 82,5 oranında artış gösterdi. Son beş yılda yabancılara 94 bin 393 konut satıldı. 

Son 4 yılda 5 milyon konut satıldı!

Konut ve inşaat ekonominin en canlı sektörü, 2 milyondan fazla istihdam yaratıyor, çok sayıda alt sektörü besliyor. 2013’ten başlayan yıllık bir milyonun üzerinde konut satışı son 4 yıldır artarak ve her sene yeni rekorlar kırarak devam ediyor.

Mardan Palace yeni sahibini buldu!

Antalya'da haziran ayında Halk Bankası'na olan 65 milyon dolarlık borcu nedeniyle icraya verilen ve banka ile otel sahibi Telman İsmailov arasındaki anlaşmayla satışı son dakika durdurulan Mardan Palace Hotel satıldı.

Essenora satış son durum Haberi

Essenora satış son durum

Kule bloklarının altında yer alan teras katlarında, 250 metrekarelik 4+1 seçeneği ağırlıklı olmak üzere; 2+1 ve 3+1 dahil toplam 58 adet bahçeli teras villa yer alıyor.

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’in master planlarını hazırladığı yatırımın bölgesine de büyük fayda sağlayacağını belirten Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya, “Biz kentsel dönüşüm projemizde, bahçeli villa ve rezidans gibi farklı yaşam alternatiflerini planladık. Metrekaresi 5 bin 200 liradan satışa sunuluyor”...