05 / 05 / 2024

Esyapı Prefabrik hizmet ağı

Esyapı Prefabrik hizmet ağı

Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Prefabrik konut bağışı için hükümete çok önemli çağrı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, bölgede okul, konut sağlık hizmet tesisi gibi amaçlar içinde kullanılmak amacıyla inşa edilecek prefabrik yapılar için KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi talep edildi.

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.

Tekno Prefabrik İç Anadolu'da hizmet veriyor!

Tekno Prefabrik, İç Anadolu'da kaliteli ürünleriyle hizmet veriyor. İlk zamanlarda sadece konut satışı yapan Tekno Prefabrik, 2015 yılında şantiye binaları ve ofis konteynerleri satışına da başladı.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Hatay'daki prefabrik kulübeler ihale edilecek!

Hatay Samandağ Belediyesi tarafından yaptırılan Prefabrik kulübelerin ihalesi 16 Kasım Pazartesi günü saat 10:00 da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Ozancan Prefabrik 30 milyon dolarlık ciro elde etti!

Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirtti...

Esyapı Prefabrik, inşaat sektöründe alanını genişletiyor!

İnşaat sektörüne hizmet veren Esyapı Prefabrik, Eskişehir 'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişleterek ilerliyor. Esyapı Prefabrik yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip bulunuyor.

Esyapı Prefabrik hizmet alanını genişletiyor!

Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

ASO 1. Organize Sanayi alt yapı şebeke inşaatları ile prefabrik binaları ihalesi 1 Aralık'ta!

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, genel hizmet ve destek alanının alt yapı şebeke inşaatları ile betonarme prefabrik binalarının inşaatı işini ihaleye çıkarıyor. İhale 1 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

Assan Panel, son 10 yıldır Irak'ta prefabrik talebini karşılıyor!

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

Kar Teknik Prefabrik, kapasite kullanımını artıracak!

İnşaat, betonarme ve prefabrik alanlarına yönelik hizmet veren Kar Teknik Prefabrik, yeni dönemde kapasite kullanım oranım artırmaya odaklandı. Firma, bugün itibarıyla yüzde 70 olan kapasite kullanım oranına sahip...

Kar Prefabrik yurtdışına açılıyor!

İnşaat, betonarme ve prefabrik alanlarında hizmet veren Kar Teknik Prefabrik, halen yüzde 70 seviyesinde olan kapasite kullanım oranını yeni dönemde artırarak, yurt dışına açılmayı hedefliyor...

İBB prefabrik kapalı spor salonları yaptıracak!

Prefabrik Kapalı Spor Salonları Yapımı İşi ihalesi 2 Eylül 2013 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Güngören Merter 'de gerçekleştirilecek...

Esyapı Prefabrik hizmet ağı Haberi

Esyapı Prefabrik hizmet ağı


Esyapı Prefabrik, Eskişehir'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişletiyor. Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 


Eskişehir ve civarındaki endüstriyel yatırımların büyük çoğunluğunun inşaatını gerçekleştirdiklerini söyleyen Sakallı," Öngermeli ve öngermesiz prefabrike betonarme yapı elemanları, taşıyıcı sistem ürünleri, prefabrike betonarme cephe elemanları, prefabrike kent mobilyaları ve alt yapı ürünleri imalatını yapıyoruz. Mimari proje ve danışmanlık hizmeti de firmamız tarafından veriliyor" dedi. 

ı « Sakallı, yakın zamanda mevcut döküm ve kalıp hatlarını iyileştirerek, üretim hızını artırmayı planladıklarını açıkladı. 

Kaliteden ödün vermemek için düzenli olarak yöntemlerini gözden geçirdiklerini dile getiren Fatih Sakallı, "Büyük holdinglerden küçük şirketlere kadar geniş bir yelpazede...