05 / 05 / 2024

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi adresi

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi adresi

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz' da Beşiktaş, Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, A. Ağa Yo. Sokak'ta kuruldu.

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Et fiyatlarına peş peşe zam! 15 günde 45 lira zam gelmişti, yeni zam yolda...

Kırmızı et fiyatlarında artış devam ediyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi son dönemde yükselen fiyatları değerlendirdi.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tunru Özman tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

İstanbul PERDER'den ucuz et satmaya devam kararı! Kıymanın kilosu 190 TL’den satılacak!

Et ve Süt Kurumu ile mutabakata varan İstanbul PERDER, sabit fiyat uygulamasıyla et satışına devam edeceğini açıkladı. Dernek, kararı tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine aldığını duyurdu.

Dana kıyma 20 TL daha zamlandı!  Kasaplara da ucuz et verilsin talebi...

Et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla Et ve Süt Kurumu, İstanbul’un ardından Ankara’daki perakendecilere de ucuz karkas et vermeye başladı. TESK’ten ise kasaplara da ucuz karkas et sağlanması çağrısı geldi.

Ucuza et almak isteyenler için market listesi! İşte en sabit fiyata ucuz et alınabilecek yerler

Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren bir perakendeci derneği olan İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle anlaşma sağlayarak ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

İndirim tezgahlara yansıdı! Ramazan boyunca et ürünleri kampanyalı olacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nin (İstanbul PERDER) ramazan ayı boyunca et ücretlerine ait aldığı sabitleme kararı tezgahlarda uygulanmaya başladı.

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi adresi Haberi

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi adresi

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Maslak Mahallesi, Eski Büyükdree Caddesi'nde kuruldu.


Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; her tür fotovoltaik (FV) enerji kaynakları için her tür tesisin ve altyapının, dağıtım şebekesi ve sevkiyat kontrol merkezleri dahil olmak üzere geliştirilmesi, kurulması, inşası, işletmeye alınması, işletilmesi, bakımının yapılması; bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli lisans, ruhsat ve izinlerin alınması, devredilmesi ve 3. kişilerden iktisap edilmesi, yukarıda sayılan faaliyetleri gerçekleştiren şirketler ile sınai, ticari alanda kurulmuş ve benzeri sektörlerde faaliyet gösteren ve gösterecek, kurulmuş veya kurulacak her türlü şirket ve ortaklıklara gerek kuruluşlarında gerekse sonradan iştirak etmek ve/veya anılan sektörlerde ve alanlarda işletmeler kurmak ve fotovoltaik enerji ürün ve...