20 / 05 / 2024

ete beton fabrikası nerede

ete beton fabrikası nerede

Türkiye'nin önde gelen prefabrik üreticileri arasında yer aldıklarını belirten Ete Beton İşletme Müdürü Ebuzer Ete, ürünlerine komşu ülkelerden de talep gelmeye başladığım, ihracata başlamayı planladıklarını söyledi...

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye’de ilk beton ve çimento sürdürülebilirlik belgelendirmeleri yapıldı!

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi Bölgesel Sistem Operatörü olan Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan “Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme Sistemi” kapsamında ilk hazır beton tesisi ile çimento fabrikasının belgelendirilmesi yapıldı. 

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

İnci Grup ve Sanko Holding Fildişi'nde beton fabrikası kurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Vattara ile İnci Grup ve Sanko Holding tarafından yeni kurulan beton fabrikasının açılış törenine katıldı.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Suriyeli iş adamı İzmir'de peçete fabrikası satın aldı!

Suriye'deki iç savaştan kaçan iş adamı 27 yaşındaki Hussam Fansa, İzmir'in Torbalı ilçesine yerleşerek burada peçete fabrikası satın aldı.

Yıldırım'da beton parke fabrikası açıldı!

Yıldırım'ın kendi kendine yeten, kendi ihtiyacını kendi üreten bir kurum olması amacıyla hayata geçirilen Yıldırım Belediyesi Beton Parke ve Bordur Üretim Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Özçete Karo, makine yatırımı ile üretim kapasitesini artırdı!

İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşları gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo, ürün çeşitliliğini artırarak pazar payını artırmayı hedefliyor...

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Elazığ Çimento Fabrikası kaldırılıyor!

Elazığ’da düzenlenen ‘Beton yol uygulamaları’ seminerinde konuşan Vali Ömer Faruk Koçak, çimento fabrikasını hiç kimsenin kaybetmeyeceği, şehrin ve herkesin kazanacağı bir çözüm ile kaldıracaklarını söyledi...

ete beton fabrikası nerede Haberi

ete beton fabrikası nerede


Van Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikalarında 1994 yılından bu yana beton ve betonarme elemanları üretimi yaptıklarım dile getirdi. Üretimlerinde, Van'ın ve Türkiye'nin kaçınılmaz problemlerinden olan depreme uygun yapıların inşa edilmesi gerektiği gerçeğini benimsediklerini söyleyen Ete, "Ete Beton, yüksek kalitede ürün sunmayı garanti ederek endüstriyel, ticari, konut ve sanat yapılan için üretim yapmaktadır. 


Yapı dizayn ofisi ile her bir projenin ihtiyacına göre ürünler tasarlanarak, gerekli donatılar kullanılmakta ve böylelikle müşteri istekleri karşılanmaktadır. Ete Beton, 2009 yılında başladığı yatırım ile depreme dayanım performansı yüksek 'Prekast Yapı Sistemi'ni geliştirmiş ve 2011 yılı Temmuz ayında üretime başlamıştır" diye konuştu. Firmanın, 'Prekast Yapı Sistemi' ile bölgenin ve bölge ekonomisinin gelişmesine ciddi anlamda katkı sağladığını vurgulayan Ebuzer Ete, tam otomatik bilgisayar kontrollü fabrikalarında üretilen "Prekast...