18 / 05 / 2024

eti maden gayrimenkul satışı 2015

eti maden gayrimenkul satışı 2015

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Ataköy'de 9 daire, İzmir Karşıyaka'da 9 daire, Ankara Oran'da 39 daire, Balgat'ta 58 daire, Konutkent'te 20 daire, Esat'ta 22 daire, Batıkent'te 80 daire satışa çıkarıldı.

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de Mücteba Maden tarafından kuruldu.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Sohrab Bahramı tarafından kuruldu.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kumluca'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık maden ocağı!

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli  8 milyon 698 bin 722 TL olarak belirlendi. 

İhlas Gayrimenkul Çukurca'daki maden sahası için ruhsat başvurusu yaptı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Hakkari ili, Çukurca'da bulunan maden sahası ile ilgili yaptığı işletme ruhsatı talebi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü...

ETİ Maden 30 milyon liraya kiraya çıktı!

Yeni hizmet binası inşa etme kararı alan ETİ Maden, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile anlaşma sağladı ve genel müdürlük binasını Adalet Bakanlığı’na devredip, AVM'de kiraya çıktı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

İhlas Gayrimenkul'den devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, rödovans sözleşmesi ile devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama yaptı..

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

eti maden gayrimenkul satışı 2015 Haberi

eti maden gayrimenkul satışı 2015


Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Ataköy'de 9 daire, İzmir Karşıyaka'da 9 daire, Ankara Oran'da 39 daire, Balgat'ta 58 daire, Konutkent'te 20 daire, Esat'ta 22 daire, Batıkent'te 80 daire satışa çıkarıldı. 


Eti Maden'in satışa çıkardığı 237 daire, açık ihale yöntemiyle,  2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11 Şubat 2015 tarihlerinde Ankara'da satışa sunulacak.


Satışa çıkarılan gayrimenkullerin listesi için