07 / 07 / 2024

etiler limonata kafe nerede

etiler limonata kafe nerede

CIty’s AVM’nin sinema katında açıldığında öyle büyük hedefleri yoktu Limonata’nın. Çapamarka ekibi zamanla iş çıkışı ve sinema öncesinde gelen bir müşteri profili yaratıp mekânı fenomen yaptı...

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Canik'teki Engelsiz Kafe'de sona gelindi!

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

1988 yılında Alkent Etiler satışa sunulmuş!

1988 yılında Alarko İnşaat'ın Etiler'de inşa ettiği Alkent satışa sunulmuş. 160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş.

1988 yılında Etiler'deki lüks villa ''hovarda'' müşteri bekliyormuş!

1988 yılında Etiler'de, Müteahhit Mehmet Dalmaz tarafından inşa edilen lüks villa ''hovarda'' müşteri bekliyormuş. Bin 200 metrekare alandan inşa edilen dört katlı, 10 odalı villa 2.5 milyar lirayı verene satılacakmış.

1987 yılında İbrahim Talıses Etiler'de saray yavrusu satın almış!

1987 yılında İbrahim Talıses 1 milyar 500 milyon liraya Etiler sırtlarında bir villa satın almış. Müteahhit Mehmet Dalmaz'dan satın aldığı Etiler'deki villa 4 katlı, 700 metrekarelik kullanım alanına sahipmiş.

1987 yılında Etiler'de 500 milyon liraya villa!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, Etiler'de 756 metrekare bahçe için iki katlı bir villa 500 milyon liraya satılacakmış. Cemil Topuzlu'da ise 325 metrekare büyüklüğündeki daire 325 milyon liraya satılacakmış.

1986 yılında Etiler'de Türkiye'nin ilk ''market-otel'' gökdeleni inşa edilecekmiş!

1986 yılında bir Amerikan firması Etiler'de, 30 katlı bir gökdelen inşa edecekmiş. İlk üç katı market ve daha sonraki katlar da otel olacakmış. 15 dönüm alana Türkiye'nin ilk ''market-otel'' gökdeleni inşa edilecekmiş.

Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde proje geliştirecek!

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Etiler Polis Okulu arsası Meclis'e taşındı!

İstanbul emlak piyasasının milyarlık değer biçtiği Etiler Polis Meslek Okulu'nun yıkılarak, yerine lüks konut ve rezidanslann yapılacağı iddiası daha önce Meclis gündemine taşınmıştı..

Canik'te engelsiz kafe ve park inşaatı devam ediyor!

Canik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Engelsiz Kafe ve Park inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Canik Belediyesi’nin Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde başlattığı Engelsiz Kafe ve Park çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Etiler Belediye Sitesi'nin yıkımı durduruldu!

Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesi’nde zorla tahliyenin ardından yıkım dün başladı. Aynı gün yapılan başvuruyla mahkemeden çıkan yürütmeyi durdurma kararının tebliğinin ardından yıkım durdu.

Manisa'da yıkılan Kafe Korner'ın yerine düzenleme gelmedi!

Manolya Meydanı karşısında bulunan Kafe Corner'ın yerinin, imar planı üzerinde yeşil alan gözükmesinden dolayı yıkım çalışmaları 28 Ağustos 2012 yılında başlamış ve bir iki hafta içinde komple yıkılarak kaldırılmıştı.

etiler limonata kafe nerede Haberi

etiler limonata kafe nerede


“Kötü komşu insanı ev sahibi yapar” derler. Genelde emlakla ilgili kullanılan bu deyimin yeme-içme sektöründe yaşanacağı hiç aklıma gelmezdi. Söz konusu mekân son günlerde oldukça popüler olan Limonata Etiler. Ev sahibi mi? Tam tamına 1 yıl geriye gitmemiz gerekiyor…


CIty’s AVM’nin sinema katında açıldığında öyle büyük hedefleri yoktu Limonata’nın. Çapamarka ekibi zamanla iş çıkışı ve sinema öncesinde gelen bir müşteri profili yaratıp mekânı fenomen yaptı. İzzet Çapa’nın konsept danışmanlığındaki ‘Mahalle’den sonra Limonata tam anlamıyla fenomen olmuştu.

Daha sonrası malum; Çapa ve City’s yönetimi anlaşmazlığa düştü. Pek dostça olmayan bir ayrılık yaşayınca Limonata mekânsız kaldı. İzzet Çapa da Limonata’yı şubeleştirmeye karar verdi. Önce Akaretler’de ‘downtown’ daha sonra ise Nişantaşı’nda ‘apartment’ eklemesiyle şubeleşti. Ama gerçek zirvesini geçen ay açılan Etiler şubesiyle yaptı.


İLK 'FRANCHİSE'


Limonata...