03 / 05 / 2024

etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden

etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden

Emlak Konut GYO'nun Etimesgut arsasına konut projesi yapılması için arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı. Emlak Konut, ihalede en yüksek teklifi veren iş ortaklığını açıkladı... İşte o firmalar...

Bu hafta BIST 100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren 10 hisse!

Yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta BIST100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren hisseleri yazdı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına dair finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını yayımladı. Peki geçen ay en çok hangi yatırım kazandırdı? İşte detaylar...

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Yarısı Bizden Kampanyası'na en az başvuru faya en yakın yerden!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasına yapılan başvuru sıralamasında Adalar en alt sıralarda yer aldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Borsa düşerken inadına yükseldi! Borsada Ocakta en fazla o kazandırdı!

Borsa Istanbul’da ‘RODRG’ kodu ile 2013 yılından beri işlem gören Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, ocak ayında yüzde 92,71 ile borsa yatırımcısına en çok kazandıran hisse unvanını aldı.

etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden Haberi

etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden


Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı (GYO) A.Ş.'nin Ankara İli Etimesgut İlçesi Erler Mahallesi'ndeki projesi için arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinde ikinci oturum gerçekleştirildi. 



Emlak Konut GYO tarafından Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, en yüksek teklifin Baş Yapı ve Solaryapı İş Ortaklığı'ndan geldiğini bildirdi.


İşte o açıklama;  


"Şirketimiz tarafından 11.06.2014 tarihinde yapılan "Ankara Etimesgut Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" İhalesinin 2. Oturumuna ilişkin bilgiler ekte yer almakta olup, en yüksek teklifi;


Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) 180.000.000,00 TL, 

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) 54.000.000,00 TL, 

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı %%30,00 ile


"BAŞ YAPI İNŞ. TAAH. VE TUR. SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. ~ SOLARYAPI MÜH. İNŞ. TAAH. VE SAN. DIŞ TİC. LTD....