17 / 05 / 2024

Etimesgut kışlasına ne yapılacak

Etimesgut kışlasına ne yapılacak

Mamak, Etimesgut ve Kazan’daki kışlalar taşınmaya başladı. 3 belediye 40 bin dönümlük arazi için hazırladığı projelerini SABAH Ankara’ya anlattı.

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

Mevduat faizleri yeniden 21 senenin zirvesine yaklaştı: 200 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar 2024 Şubat?

Şubat ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde mevduat faizleri yeniden 21 senenin zirvesine yaklaştı. Peki 200 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar 2024 Şubat? İşte banka banka kazançlar...

Bankaların mevduat faizi yarışı iyice kızıştı! 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar Şubat 2024?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerce yastık altında parası olan vatandaşlar da bankaların mevduat faizlerini merak ediyor? Peki 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Fındık fiyatlarında rekor artış! Üreticinin ağzı kulaklarında! Fındık fiyatlarına bakan bir daha bakıyor

Fındık sezonunun tamamlanmasına yakın Toprak Mahsulleri Ofisi güncel fiyat listesini açıkladı. Son zamla birlikte  fındık fiyatlarında rekor artış yaşandı. Fındık fiyatlarına bakan bir daha bakıyor. Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 2023 fındık fiyat listesi...

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

Etimesgut kışlasına ne yapılacak Haberi

Etimesgut kışlasına ne yapılacak

Mamak, Etimesgut ve Kazan’daki kışlalar taşınmaya başladı. 3 belediye 40 bin dönümlük arazi için hazırladığı projelerini SABAH Ankara’ya anlattı.


FETÖ'cü askerlerin 15 Temmuz gecesi kalkıştığı darbe girişimi esnasında tankların çıktığı, F-16 ve helikopterlerin kalktığı kışlalar şehir merkezinden çıkartılıyor. Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Tugayı ve Mamak'taki 4. Kolordu'da taşınma çalışmaları devam ederken darbenin merkez üssü konumundaki Kazan Akıncı Üssü'nün taşınması ise savcının soruşturmasını devam ettirmesi nedeniyle ileri bir tarihte gerçekleştirilecek. Yaklaşık 40 bin dönüm, bir diğer deyişle toplam 40 milyon metrekarelik alana sahip bu 3 kışla ile ilgili Mamak, Etimesgut ve Kazan Belediye Başkanları proje fikirlerini SABAH Ankara'yla paylaştı.

'ÖNCELİĞİMİZ YOL'

Etimesgut'tan taşınan Zırhlı Birlikler'in bulunduğu alana ise Milli Savunma Bakanlığı, MİT Müsteşarlığı ve kuvvet komutanlıkları taşınacak. Bu gelişmenin ilçeye değer katacağını belirten Etimesgut...