07 / 05 / 2024

etkinlikler sarar avm

etkinlikler sarar avm

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu "El Sanatları Sergisi" Sarar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) törenle açıldı. Birbirinden değerli el sanatlarının görülebileceği serginin 15 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.

Özdilek AVM 32. yaşını kutluyor!

Bursa Yalova Yolu Özdilek AVM kuruluşunun 32. yılını kutluyor. Çeşitli etkinlikler ve büyük indirimlerle kutlanan yıldönümünde 5000 kişilik pasta hazırlanarak müşterilerine ikram edildi.

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Zehra Tümkaya: Ziyaretçisine dokunan bir AVM olmaya çalışıyoruz!

212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Zehra Tümkaya, ziyaretçilerinin beklentilerine yönelik etkinlikler planlayarak onlara dokunan bir AVM olmaya çalıştıklarını belirtti.

M1 Merkez Gaziantep AVM'de etkinlikler bitmiyor!

“ Hayatın Merkezi ” olan M1 Merkez Gaziantep AVM, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl coşkusunu yaşıyor ve yaşatıyor. M1 Merkez Gaziantep AVM' de etkinlikler bitmiyor!

ÖzdilekPark İstanbul AVM açılışa özel etkinlikler!

ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor...

Brandium AVM'de çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor!

Brandium AVM'de çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor. Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi; küçük Kızılderili, denizci, korsan ve doktorlara ev sahipliği yapacak. Çocuklar kılıktan kılığa girerken aileler alışverişin keyfini çıkartacak…

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Metroport AVM Ramazan ayı için etkinlikler düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Sarar Alışveriş Merkezi'nde el sanatları sergisi açıldı!

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu "El Sanatları Sergisi" Sarar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) törenle açıldı. Birbirinden değerli el sanatlarının görülebileceği serginin 15 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.

Yalova Özdilek AVM 6. yaşını çeşitli etkinliklerle kutladı!

Yalova Özdilek AVM, 6. yaşını Çeşitli etkinler ve büyük kampanyalar ile kutladı. Açılış yıl dönümüne özel Canlı müzik ziyafeti, çocuklara özel etkinlikler ve misafirlerimiz ile Yalova Özdilek Yönetimi büyük 6. Yaş günü pastasını birlikte kestiler.

M1 Merkez Konya AVM'de sömestr etkinlikleri devam ediyor!

06-07-08-09 Şubat Günleri M1 Merkez Konya AVM, Konyalı, Konyayı ziyaret eden çocukları ve aileleri ağırlıyor. Sömestr Tatili’nde en eğlenceli yarışmalar ve etkinlikler M1 Merkez Konya AVM’de...

Meydan Merter AVM’de çocuklar için etkinlikler yapılıyor!

Meydan Merter AVM’ de çocuklar için etkinlikler yapılıyor. Karneval Etkinlikleri süresince yetenekli olan çocuklar “ Yaratıcı Drama Eğitimi ” ne katılarak kişisel sanatsal gelişimlerini geliştirebilecekler...

etkinlikler sarar avm Haberi

etkinlikler sarar avm


Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu "El Sanatları Sergisi" Sarar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) törenle açıldı. Bozüyük Halk Eğitim Merkezi kursları kapsamında yıl içerisinde düzenlenen Ebru Sanatı, Yağlı Boya, Türk El Nakışı ve Seramik-Cam branşlarındaki kursların sonunda meydana getirilen eserler görücüye çıktı. Düzenlenen sergi ile vatandaşların beğenisine sunulan birbirinden değerli el sanatı ürünler, büyük beğeni topladı. Sarar AVM'de düzenlenen serginin açılış törenine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı ve davetliler katıldı. Açılış töreninin ardından Başkan Bakıcı ve diğer protokol üyeleri, sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Açılışın sonunda Başkan Bakıcı'ya tablo hediye edildi. Birbirinden değerli el sanatlarının görülebileceği serginin 15 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı öğrenildi. 



Eskişehirin Sesi Son...