09 / 05 / 2024

Ets tur suat özbek kimdir

Ets tur suat özbek kimdir

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

7. Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu!

Gloria Hotels&Resorts otelleri, ETS Tur tarafından düzenlenen 7. Otelpuan Ödüller'inde Akdeniz Bölgesi'nin en beğenilen otelleri ödülüne layık bulundu.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Uludağ Tur Uludağ Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Uludağ Tur Uludağ Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi, Murat Türker Şube Müdürlüğü'nde 60 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Kuştur Kuşadası Turizm genel kurul tescilini yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş genel kurul tescilini yayınladı.

Tur İst Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tur İst Turizm Limited Şirketi, Şentürk Kibar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim 2014 tarihinde Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi açıldı!

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi, Burç Güler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

Kuştur Kuşadası Turizm yönetim kurulu kararını açıkladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş turizm yönetim kurulu kararını açıkladı.

YTS Tur Yavuzer Turistik Servis Limited Şirketi kuruldu!

YTS Tur Yavuzer Turistik Servis Limited Şirketi, Ayhan Yavuzer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Ets tur suat özbek kimdir Haberi

Ets tur suat özbek kimdir

TURİZM ülkemizin cari açık ve işsizlik gibi iki önemli probleminin çözümüne pozitif katkı sağlıyor. 

Türkiye de sektör dünya ortalamasından çok daha hızlı büyüyor. 2013'te turist sayısı 35 milyonu geçerken, turizm geliri de 32 milyar doları aştı. Bu yüksek performans 2014'te de devam etti. İlk 9 ayda turizm gelirleri, geçen yılın aynı dönemindeki 24 milyar 544 milyon dolarlık düzeyinden, 26 milyar 638 milyon dolara çıktı. 2014'te de hedefler büyük ölçüde yakalanırken. 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor. Sektörde yeni yatırımlar da tüm hızıyla devam ediyor. Hürriyet Dünyası olarak turizm sektörünün önemli isimlerinin, sektörün geleceğine dair görüşlerini ve yatırım planlarını bu yazı dizisi ile Türkiye'nin gündemine taşımak istedik. 


TURKIYE'nin en büyük tur operatörlerinden ETS, yüzde 10 büyüdü. 2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını...