20 / 05 / 2024

Euro-Contractor İnşaat

Euro-Contractor İnşaat

Euro-Contractor İnşaat Turizm Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi, Yılmaz Cartıllı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2013 tarihinde Nish İstanbul Residence'ta kuruldu.

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

13 Ağustos Pazar güncel euro kuru! Euro bugün kaç TL? 

Euro/TL kuru bugün ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira oldu? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 13 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

Dolar ve Euro'da son durum ne? 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL oldu? Rakamlar göreni buz kestirdi! 

Yatırımcılar ve milyonlarca vatandaş dolar ve Euro'nun son durumunu merak ediyor. Dolar ve Euro yükseldi mi? 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL oldu? İşte 21 Temmuz 2023 dolar ve Euro kuru...

1 euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 10 Temmuz Pazartesi euro/TL alış satış fiyatı

Dolar/TL bu sabah 26.17 TL ile tarihi zirvesine yakın seyrederken euro/TL kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki 1 euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 10 Temmuz Pazartesi euro/TL alış satış fiyatı.

Euro bugün ne kadar? 1 Euro kaç TL oldu? 9 Temmuz 2023 Euro kaç lira?

Euro'nun ne kadar olduğu yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. Peki, Euro bugün ne kadar? 1 Euro kaç TL oldu? 9 Temmuz 2023 Euro kaç lira? İşte detaylar...

Euro/TL kuru ne kadar? Euro bugün kaç lira? Euro kaç TL? 3 Temmuz 2023 euro/TL kuru

3 Temmuz Euro/TL kuru ne kadar? Euro bugün kaç TL? Euro bugün kaç lira oldu? soruları merak ediliyor. İşte 3 Temmuz 2023 euro/TL kuru.

1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru

17 Haziran Cumartesi Euro ne kadar oldu? 1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru.

Euro-Contractor İnşaat Haberi

Euro-Contractor İnşaat

Euro-Contractor İnşaat Turizm Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi, Yılmaz Cartıllı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 

Euro-Contractor İnşaat Turizm Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri maden her nevi boru profil demir çeliksaç teneke kütük çivi tel inşaat demiri tuğla kireç kum çakılmermer işlenmiş mermer....imalatı alım satımı pazarlaması ve ithalatı ihracatını yapar,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Euro-Contractor İnşaat Turizm Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, No:44 C Blok Kat:13 Daire:150 Nish İstanbul...