09 / 05 / 2024

Ev Global Emlak adres

Ev Global Emlak adres

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maryam Farsı tarafından kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yan Hou tarafından kuruldu.

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

TİHEK acımadı: Bekara ev vermeyen ev sahibi, emlakçı ve web sitelerine 90 bin TL para cezası

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Muharrem Kılıç, medeni hal sebebiyle bekara ev vermeyen kişilere karşı idari yaptırım uygulandığını söyledi. Bu kapsamda TİHEK 90'ar bin TL para cezası kesildiğini söyledi. İşte detaylar...

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Bekara ev vermeyenler yandı! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'ndan milyonları şok eden karar! 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) bekara ev vermeyen emlakçıları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Milyonlarca emlakçıyı ve ev sahibini ilgilendiriyor...

Mcm Global Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mcm Global Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Öz, Mertcan Öz ve Metin Öz ortaklığında kuruldu.

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maryam Farsı tarafından kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Ev Global Emlak adres Haberi

Ev Global Emlak adres

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maryam Farsı tarafından kuruldu.

Ev Global Emlak Danışmanlık Limited Şirketi konusu: 
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,...