29 / 04 / 2024

ev satın alma uygun zaman

ev satın alma uygun zaman

Ekonomide canlanma ya da durgunluk işaretlerinin gelmesiyle birlikte kıyıda köşede üç kuruşu olan, varlığı dağları aşan, meraklısı meraksızı herkesin kafasındaki ortak soru yatırım araçlarının seyri oluyor...

Çin'de konut satın alma kuralları gevşetildi! Vatandaş artık istediği büyüklükteki evi satın alabilecek!

Çin’de  konut satın alma kuralları gevşetildi. 120 metrekarenin üzerindeki evlere olan satın alma kısıtlamaları kaldırdı.

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Konut ve otomobil satın alma beklentisi dibi gördü!

Tüketici Güven Endeksi, kasım ayında yüzde 2,7 oranında artarak 75,5’e çıktı. Ölçümde temel alınan alt endekslerden konut satın alma beklentisi resmen dibi gördü. Aynı zamanda, otomobil alma beklentisi de konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Tüketicinin güveni artarken, konut satın alma beklentisi ise düştü!

Tüketici Güven Endeksi ölçümünde esas alınan alt endekslerde artış yaşanırken, gelecek on iki ayda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi. Aynı sürede otomobil alma beklentisini yansıtan endeks ise ilk defa yükseldi.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Bir ev satışı ortalama kaç gün sürer?

Emlak sektöründe merak edilen konulardan biri de ev satışının kaç gün sürdüğüdür. Özel mülklerin satışlarının hemen yapılması beklenemez. Ev satışında büyük rol oynayan bazı faktörler vardır. Bu faktörlere bağlı olarak satışı kısa veya uzun süreli olabilir. Peki bir ev ortalama kaç günde satılır?

Ev satın alırken tapuda bunlara dikkat ediyor musunuz? İşte tapuda dikkat edilmesi gereken detaylar!

Ev satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de tapuyu incelemektir. Tapu özellikleri evden eve değiştiği için her bir ayrıntıyı incelemek gerekiyor. İskanının olup olmaması ve tapu türü bu noktada öne çıkıyor. İşte ev sahiplerinin tapuda dikkat etmesi gereken önemli noktalar…

Meta’dan dikkat çeken satın alma! Hangi akıllı gözlük şirketini aldı?

Son dönemde artırılmış gerçeklik çalışmalarına iyiden iyiye yoğunlaşan Meta, bu alanda önemli bir satın alma daha gerçekleştirdi.

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Hisse tapulu ev satın alınır mı? İşte detaylar!

Hisse tapulu ev satın alınır mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki hisseli tapu nedir? İşte detaylar!

Abonelikle iPhone satın alma modeli! Satın almaya gerek kalmayabilir

Apple, eni ürünleri ile birlikte daha da fazla gelir elde etmek adına önemli projeler hazırığı içinde. Bunların başında da abonelikle yolu ile iPhone satın alma modeli geliyor.

Asgari ücretlinin ev alma hayali gerçek oluyor! İşte 81 ildeki konut projesi!

Asgari ücretli çalışanların ev satın alma hayali gerçekleşecek. İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi!

ev satın alma uygun zaman Haberi

ev satın alma uygun zaman

Ekonomide canlanma ya da durgunluk işaretlerinin gelmesiyle birlikte kıyıda köşede üç kuruşu olan, varlığı dağları aşan, borçları yüzünden geceleri gözüne uyku girmeyen meraklısı meraksızı herkesin kafasındaki ortak soru yatırım araçlarının seyri oluyor. Döviz ne olacak? Faiz nereye gidecek? Paramı neye, nereye yatırsam? Altında mı kalsam, gayrimenkule mi girsem? 


Merkez 'belirsizlik şoku' yaşamış Türkiye son donemde kendini yeni bir dalgalanmanın içerisinde buldu. Kiminin "kriz" kiminin "dalgalanma" kiminin-"belirsizlik" diye isimlendirdiği ekonomide karşı karşıya kaldığımız yeni duruma Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, "belirsizlik şoku" adını vermiş. Başçı, "Enflasyon Raporu"nu açıkladığı toplantıda bu ismi ilk kez kullandı. Ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeler kimi nasıl etkiledi bilemeyiz. Ancak 6,1 milyar dolar sattıktan sonra üstüne birde istemeye istemeye faizde artış mesajı vermek zorunda kalan Merkez Bankası'nın olayı...