29 / 04 / 2024

EVA ekonomide Şubat 2017 trendleri analizi

EVA ekonomide Şubat 2017 trendleri analizi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 39. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 56. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 56. sayısı yayınlandı. İşte ekonomide Temmuz 2018 trendleri;

EVA'nın ekonomide Nisan 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 41. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Mart 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 40. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Şubat 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 39. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Ocak 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 38. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Aralık 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 37. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Kasım 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 36. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Ekim 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 35. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Eylül 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 34. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Ağustos 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 33. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Temmuz 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 32. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Haziran 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 31. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA ekonomide Şubat 2017 trendleri analizi Haberi

EVA ekonomide Şubat 2017 trendleri analizi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ekonomide Şubat 2017 trendleri analizini yayınladı.


KONUT KREDİSİNDEKİ DEĞİŞİM


Ocak Ayı itibariyle son bir yıllık süreçte, konut kredisi kümülatif değişimi %15,1 artış göstermiş durumda. Geçen yılın aynı döneminde %14 büyüyen konut kredileri bu yıl %15,1 büyüyebildi. Kredi miktarının 2017’nin ilk çeyreğinde hareketleneceğini öngörmekteyiz.


MERKEZ BANKASI KONUT FİYAT ENDEKSİ*


Aralık Ayı Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları enflasyonun üstünde artıyor. Aralık ayında endeks, bir önceki aya göre % 0,81 artış gösterdi ve bir önceki yılın aynı ayına göre de % 12,22 artış kaydedildi. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla %11,59, %9,02 ve %17,56 oranlarında artış gösterdi.


TÜRKİYE İPOTEKLİ VE TOPLAM KONUT SATIŞLARI 


2017 Ocak sonu itibariyle tüm yurttaki toplam konut satışları geçen senenin aynı dönemine...