11 / 05 / 2024

evim yüksekdağ indirimli fiyatlar

evim yüksekdağ indirimli fiyatlar

Evim Yüksekdağ Evleri projesinde peşinatsız ödeme yaparak ev sahibi olma avantajı sunuluyor. Projede daire fiyatları indirimli olarak 297 bin TL'den başlıyor...

Chery Tiggo4 Pro, 800-900 bin TL fiyatla geliyor! Herkesin beklediği o otomobilde müjde: Chery kampanya!

Chery, son zamanlarda araç alacakların merak ettiği markalardan oluyor. AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, satışa sunulması planlanan Chery Tiggo4 Pro ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan devasa indirim! Bu hayranlık uyandıran indirimi sakın kaçırmayın!

Carrefoursa, Samsung'un en dikkat çekici telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S22 Ultra için özel bir indirim yaptı. Hemen sipariş verin ve Samsung Galaxy S22 Ultra'yı destansı indirimli fiyatlarla satın alın. İşte ayrıntılar...

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda bilet alan öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim sağlayacağını duyurdu. Ayrıca Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türklere yönelik indirimli bilet kampanyası yapıyor.

Türk Hava Yolları'nda gurbetçilere özel indirim kampanyası; Bilet fiyatları düştü

Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türkler'e yönelik indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli satılıyor. Seçili ürünler etiket fiyatından yüzde 50 düşerek satışta. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

D Diamond'da yüzde indirimli tektaş küpeler satışta! 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

D Diamond'dan pırlanta tektaş küpelere yüzde 50 indirim müjdesi verildi. Peki, D Diamond pırlanta tektaş küpe fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 D Diamond pırlanta tektaş küpe fiyat listesi... 

Carrefoursa’dan Samsung Galaxy A72’ye 2 bin 500 TL’lik indirim! 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen marketi Carrefoursa’dan Samsung Galaxy A72'ye büyük indirim geldi. Samsung Galaxy A72’ye büyük indirimli fiyatıyla sahip olmak için tek yapmanız gereken bir Carrefoursa’ya uğramak. İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

evim yüksekdağ indirimli fiyatlar Haberi

evim yüksekdağ indirimli fiyatlar

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından İstanbul Esenyurt'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairlere yer veriliyor. 


Evim Yüksekdağ Evleri projesi 11 bin metrekare alanda yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 91 metrekare ila 171 metrekare arasında değişiyor. 
 

Esenyurt Evim Yüksekdağ projesinde dairelerin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Evim Yüksekdağ projesi, 20 katlı iki blok ila 21 katlı bir blok olmak üzere üç blokta toplam 363 daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor. 
 

2 bin metrekare ticaret alanı, 7 bin metrekare peyzaj alanının olacağı Evim Yüksekdağ projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu olanakları da olacak. 

Evim Yüksekdağ yeni fiyat listesi!

2+1 A   91...