17 / 06 / 2024

Evimin Kumbarası

Evimin Kumbarası

Sultanbeyli'de iki etap halinde hayata geçirilen Sinpaş Liva projesi için, twitter üzerinden başlatılan "Tweet'le dolan kumbara" kampanyasında sona erdi. Kampanyaya 10 bin tvveet'le katılım sağlanırken toplam 123 kişi ödül almaya hak kazandı.

Mağdur ev sahibi: Kiracılar sokakta kalsın da ben boş evimin vergisini öderim! 

Mağdur ev sahipleri ile kiracılar arasındaki tartışmalarda sular durulmuyor. Mağdur bir ev sahibi, boş ev vergisine değinerek 'Dert değil' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

SON DAKİKA: Büyük deprem riski! Evimin altından fay geçiyor mu? Tam 110 ilçe canlı fay hattı üzerinde bulunuyor!

AFAD tarafından geliştirilen Türkiye Deprem Tehlike Haritası uygulaması sayesinde, herhangi bir konumun deprem tehlike değeri kolaylıkla öğrenilebilmektedir. Deprem riski sorgulama işlemi için ise, adrese özel sorgulama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yaşadığınız evin kapı numarasını girip evinizin zeminini öğrenin!

İstanbul İli Jeoloji Haritası, toprakların depremlere dayanıklılığı hakkında bilgi vermektedir. "Evimin zemini sağlam mı?" "Binam güvenilir mi?" ya da "İstanbul`da zemini sağlam yerler neresi?" gibi sorularınızın yanıtını alabilirsiniz.

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

“Evimin ya da iş yerimin kirası bu sene ne kadar artacak? diye düşünenler dikkat! O sorunun net yanıtı geldi!

Enflasyonla birlikte kiraların astronomik olarak arttığı bugünlerde eski kiracılar ile ev sahiplerini ilgilendiren çok önemli bir bilgi geldi. Konunun uzmanı, Ocak ayı ile birlikte kontratlarını yenileyecek olan kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendirilen şu bilgileri verdi…

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Eyvah! Evimin değeri düştü!

Kiraya verilen veya değer artışı bekleyen, yatırım amaçlı gayrimenkul olarak sınıflandırılıp gerçeğe uygun değerden taşınan, o güzelim binaların, AVM’lerin, değerleri değişti.

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

TOKİ küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu!

Adahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Demirtaş yaptığı açıklamada TOKİ’nin inşa ettiği konutların küçük ve orta gelirli vatandaşlar için büyük öneme sahip olduğunu belirterek “Eskiden çocuklar kumbaralarında para biriktirirlerdi. TOKİ de küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu” dedi.

Fatih Portakal'dan bakanlık hakkında Emniyet'e suç duyurusu!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, “Fatih Portakal’a kötü haber! Çiftliğine diktiği kaçak yapı yıkılacak” başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Portakal, "Evimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak" dedi...

BES kumbarasında 115 milyar 818 milyon lira birikti!

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) katılımcıların fon tutarı ve devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü 115 milyar 818 milyon lira oldu.

Evimin Kumbarası Haberi

Evimin Kumbarası


Sinpaş Yapı tarafından İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Sultanbeyli'de iki etap halinde hayata geçirilen Sinpaş Liva projesi için, twitter üzerinden başlatılan "Tweet'le dolan kumbara" kampanyasında sona erdi. Kampanyaya 10 bin tweet'le katılım sağlanırken toplam 123 kişi ödül almaya hak kazandı. Eviminkumbarasi.com'a girerek #gunde61 liraya hashtag'iyle kumbaraya tweet atan herkes iPad, Arçelik Telve, türk kahvesi seti ve yüzlerce sinema bileti için çekiliş hakkı kazandı. Kampanya sonunda noter huzurunda çekiliş yapıldı ve kampanyaya katılan 10 bin tweetten 123'ü ödül almaya hak...