05 / 05 / 2024

evimitasarla.net ücretli mi

evimitasarla.net ücretli mi

Yüksek Mimar Banu Hatipoğlu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer, evimitasarla.net online ev tasarım portalıyla yeni bir dönemi başlatıyor.

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

'700 bin liraya ev mi araba mı' diyenlere İslam Memiş'ten en net yanıt geldi!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de '700 bin liraya ev mi araba mı?' sorusuna yanıt verdi. 

Dolar 20 lira mı olacak? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Sakın dolarla borçlanmayın!

Seçim sonrası dolar kurunda düşüş başladı. Dolar/TL kuru düşüşe geçerken 20 lira olacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki dolar 20 TL mi olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

Asgari ücret alan bir kişi 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? 

Konut kira bedellerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Konut tipi, konumu, yeni veya eski olması fark etmeksizin kira bedelleri cep yakıyor. Peki asgari ücretli bekar biri 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? Bakın ekonomi profesörü konuyu nasıl açıkladı? İşte detaylar...

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

KYK Yurtlarında yemek ve kahvaltı: Ücretsiz mi, ücretli mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK yurt yerleştirme sonuçlarını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Öğrenciler şimdi KYK yurtlarında ne gibi imkanlarla karşılaşacaklarını araştırıyorlar. En merak edilen konulardan biri de yemek ücretlerinin durumu oldu. Peki KYK yurtlarında kahvaltı ücretsiz mi?

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Kıdem tazminatı 33 bin 380 TL mi olacak? Asgari ücretli çalışanlar aman dikkat! Ocak'ta yüzde 50 fazla tazminat müjdesi!

Gelecek yeni zamla agari ücretli bir çalışanın kıdem tazminatının ne kadar olacağı merak ediliyor. Uzman isimden konuya ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. Peki kıdem tazminatı tavanı kaç TL olacak? İşte o açıklanan rakamlar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

evimitasarla.net ücretli mi Haberi

evimitasarla.net ücretli mi

Pozitif Mimarlık kurucuları Yüksek Mimar Banu Hatipoğlu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer, evimitasarla.net online ev tasarım portalıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Kurucu ortaklar, online tasarımın işleyişini ve sistemin sağlayacağı avantajları yenilikçi bir bakış açısıyla değerlendiriyor.

Konut iç mekanları ağırlıklı olmak üzere, ofis, restoran, sağlık ve ticari birimlerin iç mimarisine imza atan Pozitif Mimarlık kurucuları, konut iç mekan tasarımını online bir platform olan evimitasarla.net’e taşıyor ve tasarımda yeni bir dönemi başlatıyor.

Online alışverişin ortaya çıkışıyla birlikte pek çok sektörde atılım yapan online hizmet, ev dekorasyonu alanında da kendini gösterdi. Küçük bir bütçeyle evinde mekansal değişimler yapmak isteyenler için tasarlanan bu hizmet ile, müşteri-mimar ilişkisi yüz yüze gelmeksizin yaşanıyor ve belirlenen kriterler hayata geçilerek müşteri ihtiyaçları doğrultusunda yeni mekanlar tasarlanıyor.

Ev dekorasyonunda yenilik...