30 / 04 / 2024

evin istimlak bedeli nedir

evin istimlak bedeli nedir

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babam 1984’te Manisa’dan bir ev aldı. Evin satışı için bir işlem yapılmamış. Çünkü evin ihtilaflı olduğu söylenmiş. Bu yerde istimlaklar oldu ve istimlak bedelini eski malikler aldı. Buna karşı ne yapabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

1957 yılında belediye 1.200 gayrimenkul sahibine 1 milyon TL borçlu!

Belediyenin istimlak bedeli ödemesini durdurması üzerine toplamda 1200 aileye 1 milyon TL borçlanmış. 

Konut rayiç bedel sorgulama 2023! Evin rayiç bedeli nasıl hesaplanır? İşte e-Devlet, Gelir İdaresi sorgulama adımları...

'Rayiç bedel ne demek? Evin rayiç bedeli nasıl öğrenilir? 2023 rayiç bedel nasıl hesaplanır?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte e-Devlet ve Gelir İdaresi rayiç bedel hesaplama 2023... 

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Hükümetin yeni ev kampanyasında beklenmeyen engel! Bu habere dikkat!

Evin satış bedeli düşük gösterilerek hem devletten vergi kaçırılıyor hem de vatandaşın ucuz krediye erişiminin önü kesiliyor. Bir diğer sorun ise kredilerde maaş geliri şartı…

Tapuda evin değerinin az gösterilmesi cezası nedir?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri üzerinden tapu harcı ödeniyor. Kimi zaman satış bedeli olduğundan az gösteriliyor. Peki, tapuda evin değerinin az gösterilmesi cezası nedir?

Karayolları istimlak bedeli sorgulama 2021!

Karayolları Genel Müdürlüğü, DSİ Genel Müdürlüğü, üniversiteler ve belediyeler tarafından yapılabilen istimlak bedeli ne kadar? İstimlak bedeli nasıl sorgulanır? İşte karayolları istimlak bedeli sorgulama 2021...

Evin Hafriyat İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evin Hafriyat İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acıbuca tarafından kuruldu.

Evin Lojistik İnşaat Elektronik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evin Lojistik İnşaat Elektronik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Evin ve Emre Evin ortaklığında kuruldu.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Tarabya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya'da bulunan kargir ev satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon 23 bin 111 TL olarak belirlendi. 

Fatih'te 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih İsak Paşa'da 3 katlı evi satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

İhtilaflı ev için istimlak bedeli alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babam 1984’te Manisa’dan bir ev aldı. Evin satışı için bir işlem yapılmamış. Çünkü evin ihtilaflı olduğu söylenmiş. Bu yerde istimlaklar oldu ve istimlak bedelini eski malikler aldı. Buna karşı ne yapabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Öztürkmen ve Nilgün Öztürkmen  tarafından açıldı.

evin istimlak bedeli nedir Haberi

evin istimlak bedeli nedir

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Babam 1984’te Manisa’dan bir ev aldı. Evin satışı için bir işlem yapılmamış. Çünkü evin ihtilaflı olduğu söylenmiş. Bu yerde istimlaklar oldu ve istimlak bedelini eski malikler aldı. Buna karşı ne yapabiliriz?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Rahmetli babam 1984’te Manisa’ya taşındı ve bir ev aldı. Evin satışı için bir işlem yapılmamış. Çünkü evin ihtilaflı olduğu, mahkemesinin sürdüğü, dava bitince evin devir işleminin yapılacağı söylenmiş. Ancak dava bir türlü bitmemiş.

Neticede bugüne kadar da adımıza tescil yapılmadı. Derken bu yerde istimlaklar oldu ve istimlak bedelini eski malikler aldı. Buna karşı ne yapabiliriz? ● K.G.

Her zaman yazdığım gibi, gayrimenkul alımları ancak tapu müdürlüğünde mülkiyetin devri sureti ile olur. Okuyucumun anlattığı olayda...