10 / 06 / 2024

evini taşıyana 1000 liralık yardım

evini taşıyana 1000 liralık yardım

Hükümet, kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında teşvik için verilen kira yardımına nakliye yardımı da ekledi.

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 1260, 1396 ve 1397 parsellerin bir kısmı ile 6660 ada 19 ve 20 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Amerika sigorta şirketlerinde evden çalışmayı iptal etti! Çalışanlar isyanda!

Kaliforniya merkezli sigortacı Farmers Group'ta yaşanan CEO değişimi, "ofise dönüş" politikalarının uygulanmasını beraberinde getirdi. Uzaktan çalışma sözü verilmiş olan ve buna güvenerek evini taşıyan, arabasını satan çalışanlar, yeni yönetim kararına karşı isyan ettiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kira yardımı! Hangi şartları taşıyana verilecek?

Bakanlıktan yeni bir duyuru geldi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara kira desteği verilecek. Tüm detaylar belli oldu.

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yapı Kredi az önce açıkladı… EYT’lilere promosyon müjdesi! 8.500 TL ödenecek!

EYT’den emekli olacaklara ve halen emekli olanlara promosyon müjdesi geldi. Emekli maaşı promosyon miktarını yenileyen Yapı Kredi Bankası, maaşını taşıyana  8.500 TL’ye varan nakit ödeme yapıyor.

Kadınlara müjde! Bu şartı taşıyana anında 4 bin TL!

Asgari ücrete yüzde 54 oranında zam geldi. Emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam uygulandı. Tüm bunlar yardım ödemelerinin tutarlarını da etkiledi. Yardım ödemelerinin fiyatları da yükseldi. Bu şartı karşılayan kadınlar 4 bin TL alacak.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi 458 parsel sayılı taşınmazın bir kısmı ile kısmen Tescil Harici Alanı kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

e-Devlet'ten kayıt olmak yetiyor! Başvurmayan bin pişman

Sosyal devlet kapsamında ihtiyaç sahiplerine her yıl milyarlarca lira ödeme veriliyor. Başvurular genellikle E-Devlet üzerinden alınabiliyor. İhtiyaca yönelik tespitler yapıldıktan sonra gerekli şartları taşıyana para verilmekte. Çocuğu olan vatandaşlara da nakit ödemesi yapılacak.

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonları son dönemin en çok konuşulan konularından biridir. Peki Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

evini taşıyana 1000 liralık yardım Haberi

evini taşıyana 1000 liralık yardım
Hükümet, kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında teşvik için verilen kira yardımına nakliye yardımı da ekledi. Riskli binada oturan ev sahibi ve kiracıya evini taşıması için 1000 liralık nakliye yardımı yapılacak. Riskli binada oturup evini taşımak isteyen herkes bu yardımdan yararlanabilir. Nakliye yardım almak için önce bakanlığa başvurulması gerekiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başvuruları inceledikten sonra şartlara uyan vatandaşın nakliye parasını karşılayacak. Bakanlar Kurulu'nun riskli alan olarak ilan ettiği Esenler'de bugüne kadar 1500 kişiye 500liralık kira verildi. 450 kişiye de 1000 liralık nakliye yardımı yapılacak. Bakanlık, kentsel dönüşme finans desteği için bankalarla görüşmeyi sürdüyor. Anlaşma yapılan bankalar yakında...