19 / 05 / 2024

evlerin çatısı uçtu antalya

evlerin çatısı uçtu antalya

Antalya'da sert rüzgar zarara yol açtı Kentte dün gece boyunca etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir apartmanın teras çatısı uçtu, 2 binanın dış cephesi ve 8 otomobilde hasar oluştu..

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Gram altın bugün yeni rekora imza attı. Altın fiyatlarındaki yükseliş dedema ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın bugün 2027 doları test edeken gram altın 1474 TL oldu. Gram altının fırlaması ile altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları.

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Altın fırlarken, euro uçtu dolar ise sınırda! Son dakika dolar, euro ve altın fiyatları

Piyasaların heyecanla beklediği ABD büyüme rakamları sonunda açıklandı. Rakamların açıklanmasının ardından altın fırlarken, euro uçtu, dolar ise sınırda. Son dakika dolar, euro ve altın fiyatları.

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik borcu olanlar dizlerini dövüyor! İşte güncel altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Bilezik borcu olanlar fiyatlar karşısında dizlerini dövmeye başladı. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Altın bilezik borcu olanlar çıldırdı! Altın uçtu, bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Ons altın 1626 dolar seviyelerinden 1730 dolara kadar yükselirken altın uçtu. Bilezik borcu olanlar bu durum karşısında resmen çıldırdı. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte altın bilezik fiyat listesi.

evlerin çatısı uçtu antalya Haberi

evlerin çatısı uçtu antalya

Antalya'da dün gece etkili olan şiddetli rüzgar, bazı bina ve otomobillerde hasara neden oldu. 


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya'da dün gece etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir binanın teras çatısı uçtu. Çatı, Özgüneş Sitesi'ndeki iki binaya çarptıktan sonra park halindeki otomobillerin üzerine düştü.


Olayda 8 otomobilde hasar oluştu. Çatının çarptığı binaların dış cephesinde zarar oluşurken, bazı pencerelerin de kırıldığı gözlendi. 


Mahalledeki bazı sitelerin çatılarında bulunan güneş enerjisi panelleri de yola savruldu. Rüzgar nedeniyle bazı ağaçların devrildiği tespit edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinden itibaren ilçede devrilen ağaçların kaldırılması için çalışma yaptı. 


Sitenin yöneticisi Kemal Görsev, rüzgar nedeniyle dün akşam hiç dışarı çıkamadıklarını, rüzgarın dinmesinin ardından bahçeye çıktıklarında büyük bir şok yaşadıklarını söyledi.


Yan sitenin teras çatısının otomobillerin...