22 / 07 / 2024

eyüp akşemsettin kentsel dönüşüm

eyüp akşemsettin kentsel dönüşüm

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı. Aydın; "KİPTAŞ’ımız, Yeşilpınar ve Akşemsettin’de projelerinin tanıtımını başlatacak" şeklinde açıklama yaptı. 

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

eyüp akşemsettin kentsel dönüşüm Haberi

eyüp akşemsettin kentsel dönüşüm

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı programda, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Remzi Aydın, "Kentsel dönüşüm konusu bizim göreve geldiğimizden beri çok dikkatli, titiz bir şekilde çalıştığımız, takip ettiğimiz, yönlendirmeye çalıştığımız ve vatandaşımızın bizden büyük beklentisi olan konuların başında geliyor. Kentsel dönüşüm konusu her zaman masamızın en önemli yerini işgal etmiştir. Çok şükür gelinen nokta itibari ile ya da yürünen yol itibari ile vatandaşımıza mahcup olacak bir noktada değiliz. Kentsel dönüşüm alanında Eyüpsultan Belediyesi olarak biz olumsuz örnekleri yaşamamak ve en iyi örneği uygulama adına biraz soğukkanlı biraz daha gözlem yaparak yürümek istedik. Yanlışlar yapılması yada vatandaşın mağdur olması, güç noktalara gelinmemesi adına böyle bir strateji izledik ve bunda...