10 / 05 / 2024

eyüp gümüşsuyundaki yeni okul

eyüp gümüşsuyundaki yeni okul

Eyüp yeni bir ortaokula kavuştu. Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Yeni Eyüp Evleri'nde 15 yıla varan vade fırsatı! 3+1 Yeni Eyüp Evleri ne kadar?

Yeni Eyüp Evleri, Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla yükseliyor. Satışları başlayan projenin tüm detayları belli oldu. İşte Yeni Eyüp Evleri'ne ilişkin tüm merak edilenler...

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

İslam Memiş "Son tren" diyerek uyardı! Altın ve gümüşte yeni tahmin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için dikkat çeken uyarılarda bulunarak “son tren” değerlendirmesi yaptı. İşte tüm detaylar...

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

İslam Memiş altın ve gümüşte 2023'ün yol haritasını çizdi! Rekorlar için net tarih

Finans uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için 2023 tahminlerini paylaştı. Küresel risklerin artmaya devam ettiğine dikkat çeken Memiş, yatırımcılara “Aceleye gerek yok” diyerek uyarıda bulunmuştu. Yatırımcılara seslenmeye devam eden Memiş, gram altın ve gümüşte yeni rekorlar için tarih pa

İslam Memiş elinde gümüş olanlara acil çağrı yaptı! 

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşü olanlara acil çağrıda bulundu. 

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

1 gram gümüş bugün ne kadar oldu! Gümüş fiyatlarında son dakika 5 Temmuz 2022..

Gümüş fiyatları yeni haftaya düşüşle başlarken bugün yükselişe geçti. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün 1 gram gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? İşte 5 Temmuz 2022...

Şimdi sıra gümüşte! Herkes dolar, euro ve altını bir kenara bıraksın! Gümüş fiyatları ne olacak?

Yatırımcılar altın ve döviz piyasasını yakından takip ediyor. Altın, dolar ve euro bu hafta yüksek seviyelere ulaştı. Peki ya gümüş fiyatlarında neler oluyor? 1 gram gümüş kaç lira oldu? Şimdi herkes altın, dolar ve euroyu bırakıp gümüşe baksın! Gümüş fiyatları ne olacak? 

eyüp gümüşsuyundaki yeni okul Haberi

eyüp gümüşsuyundaki yeni okul


Eyüp yeni bir ortaokula kavuştu. Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı.


Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mutlu, modern derslikleri, laboratuvarları, kütüphanesi olan, depreme dayanıklı okulların inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Kentte öğrenci sayısı artmasına rağmen okul ve derslik ihtiyacını karşılamada büyük çalışmalar yapıldığını belirten Mutlu, 2014'te de 2 bin 600 dersliğin daha eğitim ve öğretimin hizmetine sunulacağını belirtti.


Gümüşsuyu Ortaokulu'nda eğitim ve öğretim görecek öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Mutlu, okulun açılış kurdelesini de öğrencilerle birlikte kesti.


Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da geçtiğimiz aylarda Gümüşsuyu İlköğretim Okulu'na Belediye'nin Kütüphane yaptırdığını belirterek, "Eğitime desteklerimiz her zaman sürece. Gümüşsuyu Ortaokulumuzun tüm...