17 / 05 / 2024

eyüpte ucuza ev almak mümkün mü

eyüpte ucuza ev almak mümkün mü

İslam dünyasının 4. kutsal mekanı Eyüp Sultan ve çevresinin yanı sıra tüm Eyüp’ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte vatandaşın hizmetine sunulacak.

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Clio'dan bile ucuza satılan Citroen C3'te şimdi de 150 bin TL'ye 12 ay 0 faiz kampanyası başladı!

Clio'dan bile ucuza satılan ve otomotiv devi Citroen'in ev sevilen modelleri arasında yer alan C3'te şimdi de 150 bin TL'ye 12 ay 0 faiz kampanyası başladı. İşte C3 Şubat 2024 fiyatları...

Cebinde 89 bin 900 lirası olana prefabrik ev müjdesi! Sudan ucuza ev fırsatını kaçırmayın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra ilginin arttığı prefabrik evler fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Cebinde 89 bin 900 lirası olan devlet desteğiyle prefabrik ev alabiliyor. İşte detaylar...

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Ev satarken nelere dikkat edilmeli?

Konut alırken nasıl her şey didik didik araştırılıyorsa satarken de aynı özenin gösterilmesi gerekir. Peki, Ev satarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz ev sahibi olunmak mümkün!

FKB Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, herkesin alternatif bir finans modeli olan Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz hatta peşinat dahi ödemeden ev sahibi olabileceğini söyledi. 

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

eyüpte ucuza ev almak mümkün mü Haberi

eyüpte ucuza ev almak mümkün mü

İstanbul’un en önemli problemlerinden biri olan ulaşımda Eyüp’te önemli çalışmalar hayata geçiriliyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sürdürülen çalışmalarda, Mecidiyeköy-Alibeyköy-Mahmutbey metro hattı, Eyüp-Bayrampaşa tramvay hattı, Eminönü-Eyüp-Alibeyköy (Haliç çevresi) tramvay hattının çalışmaları hızla devam ediyor.


Bunların yanı sıra ayrıca, İncirli-Edirnekapı-Gayrettepe metro hattı, Gayrettepe-Kemerburgaz 3.Havalimanı Raylı Sistemi, Vezneciler-Sultançiftliği-Arnavutköy metro hattı, Eminönü-Fatih-Eyüp-Bayrampaşa metro hattı ile Eyüp’te ulaşım çok daha kolay hale gelecek. Eyüp’te kullanılmaya başlanacak teknolojik otoparklar ise trafiği ve park sorununu da ortadan kaldıran yatırımlar olacak.


Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Göktürk Yaşam Merkezi, deprem parkı, bilim parkı, otoparklar, Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru, Kemerburgaz Kurt Kemeri Doğa Aktiviteleri Merkezi, Rami Kışlası-Şehir Müzesi- Tarih ve Medeniyet Müzesi, İstanbul Kent Müzesi’yle, Eyüp’ün geleceğin yaşam merkezlerinden biri haline geleceğini kaydeden Başkan Remzi Aydın,...