03 / 05 / 2024

Fabrika çıkışlı ikinci el araç

Fabrika çıkışlı ikinci el araç

Otomotiv sektöründe yaşanan gerileme sonucunda 'Fabrika çıkışlı 2. el' projesinin yapılacağını öngören Emre Özpeynirci konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı için tüm gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!

Fabrika çıkışlı ikinci el araç döneminin 2023 yılında başlayacağı belirtilirken Renault, Fransa ve İspanya'da uygulanan sistemi Türkiye'ye getireceğini açıkladı.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi

Yıllık 6 milyon adedi aşan ve araç başına ortalama değeri neredeyse 25 bin dolara ulaşan ikinci el araç piyasasının potansiyelini gören yatırımcılar, otomobil fabrikasını anımsatan tesislerde ikinci el araçların bakımı, onarımı, test ve temizliğini gerçekleştirerek doğrudan tüketiciye ulaştırıyor.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Fiat'tan Mayıs ayına özel büyük fırsat! 233 bin 900 TL'den başlıyor! İşte Fiat Fiorino Combi 18 Mayıs 2022 fiyat listesi

Ticari araç satın almak isteyenler Fiat Fiorino Combi modelini araştırıyor. Ayrıca ticari modeller arasında ilk fabrika çıkışlı LPG'li Fiorino Eko çok az yakıt tüketiyor. Peki Fiat Fiorino Combi ne kadar? İşte Fiat Fiorino Combi 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fiat'tan Nisan ayına özel büyük indirim: 230 bin 900 TL'den başlıyor! İşte Fiat Fiorino Combi 2022 fiyat listesi

Ticari araç satın almak isteyenlere özel Fiat, Fiorino Combi modeline büyük indirim yaptı.  Ayrıca ticari modeller araında ilk fabrika çıkışlı LPG'li Fiorino Eko çok az yakıt tüketiyor. Fiat Fiorino Combi  24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Otomotiv sektöründe yaşanan gerileme sonucunda 'Fabrika çıkışlı 2. el' projesinin yapılacağını öngören Emre Özpeynirci konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç Haberi

Fabrika çıkışlı ikinci el araç

Otomotiv sektöründe yaşanan gerileme sonucunda sektör temsilcileri, konuyla ilgili projeler yaparak bu dönemin geride kalacağını belirtiyor. 'Fabrika çıkışlı 2. el' projesi yapılacak olan bu projeler arasında yer alıyor. Döviz kurundaki dalgalanma, ekonomideki hareketlilik ve çip krizi otomobil sektörünü yakından etkiliyor. Bu etkileme sonucunda sektör temsilcileri bu sorunlara karşı farklı çözüm yolları aramaya başlıyor. Otomobil sektörünü ilgiyle takip eden gazeteci Emre Özpeynirci, önümüzdeki sene Türkiye'de hayata geçirilecek projelerden birinin ‘Fabrika çıkışlı ikinci el’ olacağını belirtti.

TRT Haber'den Sertaç Aksan'ın haberine göre, Dünyada boyalı veya parçası değiştirilmiş otomobiller merakla karşılanırken Türkiye'de bu olay tam tersine dönüyor. Otomobilde kilometre ile oynanması veya araçlardaki kusurların gizlenmesi bu güven problemini de tetikliyor. Ülkede yaşanan bu sorunlar durumunda ikinci el araba satışlarında bir güven problemi...