27 / 04 / 2024

Fadıl Akgündüz konut projeleri

Fadıl Akgündüz konut projeleri

Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı konut projeleri ile 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla Silivri Cezaevi'nde yatan Fadıl Akgündüz'ün önceden yatırdığı 7 bin lirasına haciz konuldu.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri?

Bankalar konut kredilerinde belirli bir miktar peşinat ödenmesini talep ediyor. Peki hiç peşinatı olmayan tüketici kredisi alabiliyor mu? Bankalardan peşinatsız konut kredisi nasıl alınır?

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Tekgündüz tarafından kuruldu.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Peşinatsız konut kredisi nasıl alınabilir?

Bankaların konut için kredi peşinat oranları yüzde 10 oldu. Peki hiç peşinatı olmayan tüketici kredisi alabiliyor mu? Bankalardan peşinatsız konut kredisi nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz konut projeleri Haberi

Fadıl Akgündüz konut projeleri

Fadıl Akgündüz, namı-ı diğer “Jet Fadıl”. Yüzde 50’ye varan “kâr payı” ile muhafazakârların yüz milyonlarca dolarını, bitmeyeceği belli projelere yatırdı. Allah vergisi ikna gücü vardı.


Öyle ki, dolandırıcılıktan aranırken, telefonla miting yapıp 2002’de Siirt milletvekili bile oldu, ama macerası kısa sürdü. 2003’te hapse girdi, 15 ay yatıp çıktı. Çıkışta yeni projelere başladı. Daha önce dolandırdıklarını da bu yeni projelere ikna etti. Mayıs 2010’da Bayrampaşa’da Caprice Gold projesine başladı. 29 Mayıs 2012’de açmayı planladığı tesis yarım kaldı.


Dolandırıcılıktan Silivri’de 

Ama bu kez mağdurlar kararlıydı; suç duyurusunda bulundular. Aralık ayında “Nitelikli dolandırıcılıktan” tutuklandı. Toplam 349 mağdurun şikâyeti üzerine hakkında 2 bin 443 yıla kadar hapis cezası istenen, Akgündüz şimdi, Silivri Cezaevi’nde 9’uncu Blok A3 koğuşunda tek başına kalıyor.


Dışarıda lüks bir yaşamı olan, şarkıcılara, futbolculara,...