28 / 04 / 2024

Fahrettin Zencirci

Fahrettin Zencirci

Ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşan Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci kendi iş yerini hizmete açtı. AYD dekorasyon, sektöre yeni bir kalite kazandırmayı hedefliyor..

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

SON DAKİKA... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 59 bin atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacaklarını açıkladı. Koca, doktorların verimliliğini artırmaya çalıştıklarını ifade ederek, bunun için de “32 bin tıbbi sekreter alacağız” dedi.

Fahrettin Koca açıkladı! 13 bin doktor için DHY süreci başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktorların beklediği haberi duyurdu: Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası için tercihlerin alınmaya başladı.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ray döşeme işlemlerinin yarısı tamamlandı.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

Fahrettin Zencirci Haberi

Fahrettin Zencirci

TORBALI'DA yatırımcıların en çok rağbet ettiği sektör olan inşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Yıllık bin apartman dairesinin satıldığı ilçede, her gün yeni konutlar inşa ediliyor. Uzun yıllar boyunca bu sektörde hizmet veren Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci Emlak ve ev dekorasyonu üzerine firma açtı. Uzun yıllar dekorasyon üzerine kendisini geliştiren Aydemir ve Zencirci dekorasyon konusunda uzman oldu. 12 yaşında dekorasyon işine başlayan Mehmet Latif Aydemir yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiriyor. 1 ay önce Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan 150 metrekarelik alanda hizmete giren işletme, bir evin iç dizaynı için gereken her türlü hizmeti veriyor. 35 yıldan bu yana binaların alçı dekorasyon sektöründe önemli işlere imza atan AYD dekorasyon, başta Torbalı olmak üzere İzmir'de de sayısız büyük projelere imza...