20 / 07 / 2024

Falcon Empıre Gayrimenkul adres

Falcon Empıre Gayrimenkul adres

Falcon Empıre Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Shahabuddın Junaıd tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonları düzenlemesi sektöre can suyu olacak!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada Gayrimenkul Yatırım Fonları düzenlemesinin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

Gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı: Yüksek birikimde en çok gayrimenkul tercih ediliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü köşesinde gayrimenkulün hanehalkı açısından önemi ve değerleme konusunu kaleme aldı. Yapılan bir araştırmaya göre, gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı. İşte ayrıntılar...

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 179'a çıktı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada "TÜİK ücretli çalışan istatistikleri Eylül 2023 verilerine göre gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısının 122 bin 179'a ulaştığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Tapu belgesinin renkleri ne anlama gelir? 

Taşınmaz ürünlerin farklı tapu türleri vardır. Buna göre, gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişiler, gayrimenkul tapusu hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ayrıca farklı türlerde olan bu tapular farklı renklere sahiptir. Peki tapu çeşitleri ve renkleri nelerdir? İşte tapu renkleri hakkında bilgiler...

Nisan ayında gayrimenkul satışları Mart'a göre yüzde 29 azaldı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 214 bin 947 gayrimenkul satışı gerçekleştirilirken, söz konusu bu işlemlerden 4 milyar 338 milyon 172 bin 341 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kartal'da Lıakue Ahmed tarafından kuruldu.

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Falcon Empıre Gayrimenkul adres Haberi

Falcon Empıre Gayrimenkul adres

Falcon Empıre Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Shahabuddın Junaıd tarafından kuruldu.

Falcon Empıre Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a) Gayrimenkullerle ilgili proje yönetim hizmetleri sunmak, Özellikle internet olmak üzere, çeşitli kanallardan reklam vererek Türk ve Yabancı müşterilere ulaşmak, Müşterilerle çeşitli bölgelere geziler düzenlemek. Müşterilerin şirketleri veya şahısları üzerine aldıkları arazilere tarımsal işlemler, sera, ev, sondaj ve benzeri yatırımlar yapmak. Hazır ürün veren tarımsal arazilerin bakımı ve kontrolünü yapmak. Şirket kendi adına araziler alabilir ve bu arazilerin üzerine tarımsal yatırımlar yapabilir. Arazi niteliklerini değiştirebilir. Şirket sahibi olduğu tarımsal arazileri yabancı veya Türk yatırımcılara satabilir. Yatırımcıların arazi veya başka bir mülk almalarında aracılık hizmeti verebilir. Tarımsal arazilerden üretilen ürünlerin hasat paylaşımı ve satışını yapabilir....