15 / 05 / 2024

Faruk Güder

Faruk Güder

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından kuruldu.

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Happykon Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happykon Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Güder tarafından kuruldu.

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göknur Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu Şile’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Deniz Serkan Durmaz ve Kaan Güder ortaklığıyla kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Ramazan’da kırmızı et fiyatları ne olacak? Yetkili isimden çok tartışılacak açıklama!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı aldıklarını ifade etti.

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göçmen tarafından kuruldu.

Faruk Güder Haberi

Faruk Güder

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi iş konusu; İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin depolanması.


Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi adres: Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 127 Sokak,...