02 / 05 / 2024

Faruk Karaçay kemer projeleri

Faruk Karaçay kemer projeleri

Büyükşehir yasasıyla Antalya Büyükşehir belediyesine geçen ' 'Kemer'de çalışmaları sürüyor. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay,' 'Kemer'de şu an en acil işimiz bölgedekitüm arıtmaların rehabilite edilmesi'' dedi

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Privé Kemer Kasım'da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

Satışların devam ettiği Privé Kemer projesi 3 etap olarak yükseliyor. Söz konusu projede ilk etap teslimleri bu yılın Kasım ayında yapılacak.

Privé Kemer'de 72 ay kredi avantajı! Yeni proje!

Privé Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. 3 etap olarak yükselen projede yer alan konutların ilk etap teslimlerinin 2023 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Kara haber geldi! Tarlalardaki bu hastalık yüzünden ayçiçek yağı almak hayal olabilir!

Türkiye’nin önemli ayçiçeği üretim merkezlerinden biri olan Edirne’deki bazı ayçiçeği tarlalarında köse hastalığı olarak da bilinen Ayçiçeği Mildiyösü’ne rastlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan uzmanlar, eğer tarlalarda gerekli önlemler alınmazsa, üreticinin de tüketicinin de zor durumda kalacağını

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar devam ediyor. Kalyon İnşaat imzası taşıyan projenin teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Siz de kara listeye alınmış olabilirsiniz! Milyonlarca kişiye bankalardan büyük şok! Şimdi bakın!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 2022'nin ilk 9 ayında 1,2 milyon kişinin bankalara olan borcunu ödeyemediği için kara listeye alındığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Naturia Kemer projesinde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Faruk Karaçay kemer projeleri Haberi

Faruk Karaçay kemer projeleri


ASAT Genel Müdürü Karaçay, Kemer. Beldibi, Göynük, Çamyuva ve Tekiıova'da bulunan arıtmalann elden geçirileceğini, projeleri hazırladıklarını söyledi. Kemer bölgesinde suda ve kanalizasyonda büyük bir sıkıntı olmadığını beliıten Karaçay, "Özellikle Kemer arıtması bizim için önemli. Zaten işe başladığımız andan itibaren belli bir sürede iyileştirme çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız özellikle çamurun alınması ve bertaraf edilmesi üzerineydi. Bununla birlikte arkadaşlarımız bu bölgede çevre düzenlemesi yaptı. O eski görüntüyü tamamen ortadan kaldırdık. Çünkü tesisimizin bulunduğu yer dünyanın en güzel yeri olan Kemer'de ve plajlara yakın. Bulunla birlikte dağlann hemen yamacında bulunan bir yer ve buranın çok güzel bir tesis olması gerekir. Hatta turistlerin bile içeri girip çay içip gezebileceği bir nokta olmalı. 

Bundan dolayı bu tesislerin rehabilite edilmesi gerekir. Özellikle pompa istasyonlarının bir kısmı değiştirilmiştir'...