14 / 05 / 2024

Fatih Aras

Fatih Aras

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu.

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

İstanbul Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan tarafından hayata geçirilen Kara Surları Millet Bahçesi Projesi’nin Topkapı-Mevlana Kapı arasındaki birinci etabı tamamlandı. 

Tarihi Avrat Taşı iki bina arasında yok oluyor!

Fatih'te bulunan 'Avrat Taşı' isimli eser yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Üç katlı iki binanın arasında sıkışan tarihi yapı bakımsızlık nedeniyle neredeyse tamamen aşındı.

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

İstanbul'da konutta en yaşlı ilçe Fatih!

İstanbul'da konut yaşı ortalama 12 olarak belirlendi. Fatih İlçesi 26 yılla İstanbul'un en yaşlı ilçeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Fatih'i Adalar İlçesi 25 yılla, Beyoğlu İlçesi 24 yılla, Güngören İlçesi ise 21 yılla takip ediyor. 

Fatih Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Fatih Aras tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Doris Hofer ve Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi!

Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni Doris Hofer ve eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi yaşandı. Hofer'a devredilmesi gereken Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın satıldığı öğrenildi.

Fatih'teki gayrimenkullere Sibel Can dopingi!

Kazandığı paraları yatırıma çeviren isimler arasında Sibel Can da yerini aldı. Son dönemde birçok projenin yapılacağı söylenen Fatih’den mülk satın alan Can, emlak danışmanlarına daha fazla araştırma yapmalarını söylediği iddia edildi.

Ankara Fatih Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Caddesi’nin, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında bu akşam (14 Temmuz Perşembe) yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlatılacak.

Fatih Aras Haberi

Fatih Aras

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat yapımı ,mesken toplu konut yol ,köprü,baraj,liman sondaj kuyusu,fabrika atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alımı satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ,taşeronluk hizmetleri,      2-       Yurtiçinde veyurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri , dekarasyon işlerinin yapılaması , müstakil konut ve iş hanları , fabrikalar , yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler , tatil köyleri inşaat...