05 / 05 / 2024

Fatih Bakıcı kimdir

Fatih Bakıcı kimdir

Eren Dumlupınar Yediler Mahallesi'nde 18. Madde uygulaması ile imar sorunları çözümlenen 80 kişi tapularını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI'nın elinden aldı.

Fatih Bakıcı kimdir?

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..

Bozüyük Belediyesi inşaat sektörü sorunlarını ele aldı!

Bozüyük Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçedeki inşaat sektörünün sorunlarının ele alındığı toplantı düzenlendi. Toplantıya müteahhitlerden yapı denetim şirketlerine kadar çok sayıda kişi katıldı..

Fatih Bakıcı projelerini anlattı!

Fatih Bakıcı projelerini anlattı. Fatih Bakıcı, Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı ziyarette Bozüyük'e yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

SGK'dan çalışan annelere 325 Euro destek müjdesi! İstanbul, İzmir ve Ankara'da 12 ay boyunca verilecek!

SGK, AB finansmanıyla 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin faydalanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olacak şekilde toplam 7 bin kadına 325 Euro destek sağlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Vatandaşlar yeni iş fırsatları için gözünü dört açmış durumda. Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı olan üniversite hastanesine 150 kamu personeli alacağını açıkladı. Başvurular ise online olarak gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Fatih Bakıcı kimdir Haberi

Fatih Bakıcı kimdir

Bozüyük'te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI İmar konusunda yaşanan sorunları tespit ettikten sonra bu sorunların çözümü için gayret sarf ettiklerini ve birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan BAKICI ayrıca Yediler Mahallesi'nde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi vererek yeni yapılacak Mahalle Konağı ile seyir terası, alt yapı çalışmaları ve kilit parke taşı çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı. Sohbetin ardından Başkan BAKICI tapuları hak sahiplerine tek tek teslim ederek tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Tapularını Başkan BAKICI'nın elinden alan vatandaşlar da tapularına kavuşmuş olmanın mutluluğu ile Başkan BAKICI'ya...