05 / 05 / 2024

Fatih Bakıcı özgeçmiş

Fatih Bakıcı özgeçmiş

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Ay ortasına yaklaşırken, vatandaşların en çok aradığı sorulardan biri de evde bakıcı maaşlarının yatıp yatmadığı oldu. İşte ayrıntılar...

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? Prefabrik evlere bakım gerekir mi?

Prefabrik ev alacak ya da sıfırdan yaptırmayı düşünenler, bakım konusuna da dikkat ediyor. Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? İşte yanıtı!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Vekaletnameyle tapuda hem alıcı hem satıcı olunabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde vekaletnameyle tapuda hem alıcı hem satıcı olunup olunamayacağını kaleme aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Yerebatan Sarnıcı restore mi edilecek?

Yerebatan Sarnıcı'nın restorasyon çalışması meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hesaplara karşılıksız 3000 TL yatacak!

Pandemi döneminde alınan tedbirler kapsamında anaokuluları kapanınca, çalışan annelerin çocukları zorunlu olarak evde olmak zorunda kaldı. Çalışan anneler için bakıcı maaşı olarak hesaplara en az 3000 TL yatırılıyor.

Ofislerin geleceği merak konusu oldu!

Salgının bitmesiyle çalışanlar plazalara geri mi dönecek, yoksa işverenler uzaktan çalışma sayesinde azalan giderleri göz önünde bulundurup bu işi kalıcı hale mi getirecek? İşte yöneticilerin, çalışanların ve insan kaynakları uzmanlarının yorumları...

Pozitif Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bakıcı tarafından kuruldu.

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Fatih Bakıcı özgeçmiş Haberi

Fatih Bakıcı özgeçmiş

Fatih Bakıcı kimdir?

Fatih Bakıcı, 1980 yılında Bozüyük’te doğdu. Üniversite öğrenimine kadar yaşamını Bozüyük'te sürdürdü. 


Balıkesir Üniversitesi MYO Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu.


Bir aile şirketi olarak kurulan ve hizmet alanı genişletilerek 2002 yılında şirketleşme çalışmaları tamamlanan, Bakıcı Kömür İnş. ve Gıda Malz.San. ve Tic.Ltd.Şti’nde Genel Müdürlük görevinde bulundu.


Siyasi hayatı Ak Parti çatısı altında 2009 yılı yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği seçimleri ile başladı. Aynı yıl seçildiği AK Parti Belediye Meclisi Üyeliği görevi süresince Bozüyük Belediye Meclisi çatısı altında yaklaşık 3 yıl Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanlığı ve Belediye Meclisi Denetleme Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


24.12.2012 tarihinde Belediye Meclisi Olağanüstü Toplantısı’nda yapılan Belediye Başkan Vekilliği seçimi ile birlikte 15 ay Bozüyük Belediye Başkan Vekilliği görevini başarı ile sürdürdü. Ardından 30 Mart 2014 yerel...