29 / 04 / 2024

fatih erbakan deprem

fatih erbakan deprem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yetkililere, " İstanbul'daki depreme uygun olmayan binalar büyük bir depremde Allah vermesin toplu mezarlara dönüşürse mi aklınız başınıza gelecek?" diye seslendi...

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi Pendik'te Ömer Fatih Sak tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Asgari ücret 14 bin lira olacak! Bunu duyanın ağzı bir karış açık kalıyor!  

Yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağı merak edilirken siyasilerin bu konudaki tartışmaları da devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini söyleyerek asgari ücreti 14 bin TL yapacağını vaat etti.

Asgari ücret teklifini güncelledi! Bomba rakam geldi! Duyan bayram edecek!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücret zammına dair açıklamalarda bulundu. Erbakan, Türkiye’de açlık sınırının 7 bin 425 lira olduğunu dile getirdikten sonra asgari ücrete yapılması gereken zam oranını belirtti.

Türkiye'nin her tarafı kırmızı! Her bölgede deprem olabilir!

Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Ülkemizde çok deprem oldu. Levhalarda birçok hareket görüldü" dedi ve Türkiye’nin her tarafı kırmızı. Yani her bölgesinde deprem olabilir. İstanbul için konuşacak olursak, burada büyük bir deprem olasılığı var." diye konuştu.

Deprem verileri halktan saklanıyor mu?

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, deprem verilerinin halktan saklandığını söyledi ve "Celal Şengör'ü de aradım, o da teyit etti" dedi.

Deprem çalışmalarına Avcılar, Silivri ve Fatih'ten başlanacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin yapılacak olan çalışmaları açıkladı. Kahraman, deprem çalışmalarına zemin açısından en kritik bölgelerden başlanacağını belirtti...

fatih erbakan deprem Haberi

fatih erbakan deprem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, art arda yaşanan depremlerden sonra açıklamalarda bulundu. Erbakan, "Bu ülkede artık hiç kimse İstanbul’u da doğrudan etkileyecek Marmara Depremi olacak mı olmayacak mı' diye sormuyor, 'Ne zaman olacak?' ve 'Kaç Şiddetinde olacak?' diye soruyor." deiye konuştu.

"Türkiye'nin yüzde 90'ı deprem kuşağında yer alıyor"

Yeni Akit'te yer alan habere göre; Erbakan, "Ülkemiz topraklarının yüzde 90’ı deprem kuşağında yer alıyor ve nüfusumuzun yüzde 95’i bu deprem bölgelerinde yaşıyor. Nüfusun, sanayinin ve teknoloji altyapımızın en yoğun olarak yer aldığı ‘Marmara Bölgesi’ ise en riskli deprem bölgelerinden bir tanesi. 1999 Marmara Depremi 7,4 şiddetinde oldu ve tam 17 bin 500 vatandaşımız hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

2017'de Meksika’nın başkenti Mexico City’deki büyük depreme dikkat çeken Erbakan, "Bu depremde sadece...