12 / 05 / 2024

Fatih Hamdi Karaboğa

Fatih Hamdi Karaboğa

Hekza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yakupoğlu, Fatih Hamdi Karaboğa ve Salih Gecü tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

Konut fiyatlarındaki düşüş kiraları da etkileyecek! Kira bedellerinde büyük artış beklenmiyor!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın açıklamalarını değerlendirdi. Konut sektöründeki gidişatın tam da tahmin ettikleri gibi gittiğini belirten Akçam, konut fiyatlarında bir süre düşüşün yaşanacağını, daha sonra ise fiyatların kısmen de olsa sabitleneceğini açıkladı.

'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyen Gazeteci Fatih Portakal, asgari ücret için rakam verdi!

Gazeteci Fatih Portakal, yaptığı açıklamada 'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyerek son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret için rakam verdi...

Bu ilçede yaşayanlar dikkat! Depreme en dayanıksız ilçe seçildi!

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın açıkladığı resmi verilere göre, Aydın Efeler'deki yapıların büyük bir kısmının deprem riskine karşı güvensiz olduğu belirtildi.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Karaboğa ve Bulut Senyücel ortaklığında kuruldu.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Deprem bölgesindeki vatandaşlara bir iyi haber de elektrik ve doğal gaz faturaları için geldi!

Geçtiğimiz pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili vuran depremlerin bilançosu bir yandan ağırlaşırken, diğer yandan da depremzedeler için sevindirici haberler geliyor. İşte bunlardan birini de az önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı.

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Nejat Açar tarafından kuruldu.

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Fatih Hamdi Karaboğa Haberi

Fatih Hamdi Karaboğa

Hekza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yakupoğlu, Fatih Hamdi Karaboğa ve Salih Gecü tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. Hekza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dılında toplu konut münferit konut kat karşılığı inşaat otel motel kanalizasyon ve buna benzer inşaatların projelendirilmesi yapımı restorasyonunu ve hafriyatını yapmak ve ana sözeşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hekza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Karlıdere Caddesi,...