16 / 05 / 2024

Fatih Meşe kimdir tirebolu Fatih Meşe

Fatih Meşe kimdir tirebolu Fatih Meşe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tirebolu Belediye başkan adayı Fatih Meşe, Tirebolu'nun geleceğini yeniden tesis etmek, yem bir Tirebolu -cin göreve talip olduklarını belirterek tıçenin cazibe merkezi olacağını ifade etti

Konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösteriyor!

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında Ocak'ta yüzde 2.3 ve son bir senede yüzde 68 artan konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösterdiğini belirtti. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Fatih Meşe kimdir tirebolu Fatih Meşe Haberi

Fatih Meşe kimdir tirebolu Fatih Meşe


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tirebolu Belediye başkan adayı Fatih Meşe, Tirebolu'nun geleceğini yeniden tesis etmek, yem bir Tirebolu -cin göreve talip olduklarını belirterek ilçenin cazibe merkezi olacağını ifade etti Meşe; "sözde vaatlerde bulunmadan, somut turizm projelerini hayata geçireceğiz Potansiyelini yitirmiş İlçemizde yeniden ticari hayatı canlandırıp Tirebolu'muzu tekrar civar ilçe ve köylerin ticaret merkezi haline getireceğiz. 


Başta su, kanalizasyon ve çop olmak üzere ılçemı/ln alt yapı sorunlarını kökten çözeceğiz. Tirebolu'yu yılda 40.000 yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği bir turistik cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.


Karadeniz...