02 / 05 / 2024

Fatih Yücelik çimento fiyatları

Fatih Yücelik çimento fiyatları

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörüyle ilgili eleştirilere ilişkin açıklamalar yaptı. Ev fiyatlarındaki yükselişten genellikle çimento sektörünün de sorumlu tutulduğunu vurgulayarak, 2 milyon TL'lik eve etkilerinin 7 bin TL olduğunu belirtti.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Çimento sektörünün kapasitesi yeterli mi? Depremden bölgesindeki yeni konutlarda çimento sıkıntısı beklenmiyor!

Türkçimento Başkanı Fatih Yücelik, depremlerin yaşandığı bölgelerde yapımına başlanacak konutlar için sektörün kapasitesinin yeterli olduğuna dikkat çekti. İşte Fatih Yüceli'in o açıklamaları...

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fatih Yılmaz ve İsmail Meşe ortaklığında kuruldu.

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Fatih Yörük tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe fahiş fiyat krizi çığ gibi büyüyor! Çimento, beton ve demir fiyatlarında son dakika!

İnşaat sektöründe zam haberleri gelmeye devam ediyor. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri olan beton, çimento ve demir fiyatlarına zam geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar? Beton fiyatları ne kadar? Demir fiyatları ne kadar? 10 Mayıs 2022 beton, çimento ve demir fiyatları...

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Yüksel tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri yükseldi: Çimento fiyatları mart ayında yüzde 60 arttı!

Çimento fiyatlarına mart ayında yüzde 30 zam geldi. Zamlar çimentonun torbasında 12 lira, betonun tonunda ise 200 lira artış gösterdi. Peki çimento fiyatları bugün ne kadar? Çimento ve beton fiyatları kaç lira oldu? İşte 24 Mart 2022 güncel çimento fiyatları...

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Fatih Yücelik çimento fiyatları Haberi

Fatih Yücelik çimento fiyatları

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörüyle ilgili eleştirilere ilişkin açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; son dönemde sektörle ilgili eleştirilere işaret eden Fatih Yücelik, "Maliyet artışlarını inanın takip bile edemez olduk. Kömür fiyatları her gün değişmekte. Geçen sene 40 dolar olan petrokok şu an 180 doların üzerine çıktı. Bunun yanı sıra sektördeki nakliye gibi masraflarla fabrikanın yerine göre petrokokun fiyatı 200 dolara ulaşıyor. Ayrıca kömür de bizim için önemli. Çünkü çimento üretimindeki maliyetimizin yüzde 80'i elektrik ve kömürden oluşur. Dolayısıyla bu iki etken bizim için en önemlisi. Fiyat artış oranlarına baktığımızda yüzde 300'lük bir kömürde artış ve yüzde 60'dan fazla elektrik fiyatlarında artış var" açıklamasında bulundu. 

Yücelik, son zamanlarda ev fiyatlarındaki yükselişten genellikle çimento...