21 / 05 / 2024

fatsa harikalar diyarının büyüklüğü ne kadar

fatsa harikalar diyarının büyüklüğü ne kadar

Kentsel dönüşüm kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yapılacak olan Harikalar Diyarı Projesi, Yeni Cumhuriyet Meydanı Projesi ile bir bütün olacak ve 210 dönüm büyüklüğünde alana sahip olacak.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Arnica Blender Seti şok fiyat 670 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nerde satılıyor? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletleri ile büyük işler başarmak artık mümkün. Mutfaklarınızda yer alan blender setiyle harikalar yaratacaksınız.

Tefal Actifry Genius ile mutfakta harikalar yaratın! 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Airfryer, hayatımıza bir girdi, pir girdi! Peki gönülleri fetheden, gördüğü ilgi katlanarak artan bu mutfak sihirbazlarının en iyilerinden biri olan Tefal Actifry Genius-1.2 L, kaç lira, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Kocaeli Stadı kapılarını açıyor!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un Fatsa Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla ilk defa kapılarını futbolseverlere açmış olacak. 

Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binalar onarılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binaların bakım ve onarımı için ihale düzenledi.

Fatsa Meydanı'ndaki kamulaştırmaların yüzde 95'i tamam!

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Çoruh kamulaştırma çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi.

Fatsa'ya 304 dönümlük yeni sanayi alanı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ''Kurulacak olan yeni sanayi alanı 304 dönüm ve mevcudun 30 katı büyüklüğünde olacak'' diye konuştu. 

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Fatsa OSB için 410 dönümlük arazi alındı!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, OSB'nin büyütülmesi için uzun zamandır çalıştıklarını söyledi. Karataş, arazi alımı için yer sahipleriyle anlaşıldığını söyledi.

Ünye'deki 180 binanın dış cephesi yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ve Fatsa’nın ardından, Ünye'de de cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

fatsa harikalar diyarının büyüklüğü ne kadar Haberi

fatsa harikalar diyarının büyüklüğü ne kadar

Harikalar Diyarı Projesi'nin de Büyükşehir Belediyesi ile koordineli kentsel dönüşüm kapsamında yapılacağını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bu projemiz Yeni Cumhuriyet Meydanı Projemiz ile bir bütün.Burası 210 dönüm büyüklüğünde ve belediyemiz bu projeyi de üstlenmiştir. Kentsel dönüşüm kapsamında bu iki projemiz hayata geçecek. Harikalar Diyarı Projesi bizim stat bölgesindeki kentsel dönüşüm alanımızla komşu. Bu vesile ile Büyükşehir olmadan önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlayıp 4 tane alan teklif ettiğimizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Evkaf Mahallesi'nde ki stat bölgesini kentsel dönüşüm programına almıştı. Büyükşehir olduktan sonra Büyükşehir Belediye Ratsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Harikalar Diyarı Projesi"nde bu yaz Büyükşehir Belediyesi desteğiyle somut adımların atılacağını söyledi. Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte yapılan çalışmada Şehircilik...