28 / 04 / 2024

fb yönetimine kimler aday oldu

fb yönetimine kimler aday oldu

Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olan Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu. Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede her iki adayın da yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri kabul edildi...

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Piyasalar yeni ekonomi yönetimine odaklandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna kim oturacak?

Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar yerel seçimlere kadar şimdilik rahat bir nefes aldı. Şimdi sırada ekonomi yönetimini devralacak ekibin kimlerden oluşacağı konusu var. Piyasaların bundan sonraki seyrinde uygulanacak ekonomi politikaları belirleyici olacak.

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim doların durmayan yükselişine isyan etti: Halkımız sefil oldu

Türkiye'de dolar 18 liraya doğru hızla yükseliyor. Dolardaki hız kesmeyen yükseliş yüksek enflasyon olarak halka yansırken sürpriz bir isimden ekonomi yönetimine dikkat çeken bir çıkış geldi.

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

Akaryakıta dev zam mı geliyor?

Akaryakıt fiyatlarına dev zam için harekete geçildiği ileri sürüldü. Dağıtım şirketlerinin ve bayilerin kar paylarının yükseltilmesi için enerji yönetimine talepte bulunduğu belirtildi.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

fb yönetimine kimler aday oldu Haberi

fb yönetimine kimler aday oldu

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu. Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede her iki adayın da yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri kabul edildi.

Aziz Yıldırım'ın listesinde mevcut yönetimden Tahir Perek, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker yer almadı. Yıldırım'ın yeni listesinde dikkati çeken isimler ise eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım oldu.

Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, M.Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S.Ozan Balaban, Coşkun Bayraktar

Yedek üyeler: Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim...