07 / 05 / 2024

Fehmi Demirtenden konut alacaklara uyarı

Fehmi Demirtenden konut alacaklara uyarı

Denizli İnşaat Müteahhitleri Demeği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi...

TOKİ'den Kütahya'ya bin konut müjdesi!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay'ın Kütahya'ya bin kişilik toplu konut inşa edilmesi için yaptığı görüşümler sonucunda Kütahya'ya TOKİ tarafından bin ilave konut yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor!

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor. AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'ya bin yeni konut yapılması için daha önce TOKİ'ye yapılan girişimlerin sonuç verdiğini söyledi.

Hasan Fehmi Kinay: Emlak Konut Anadolu'ya açılsın!

Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, TOKİ'nin bir iştiraki olan Emlak Konut'un İstanbul rantına gözünü diktiğini bunun yerine Anadoyu'ya açılması gerektiğini söyledi.

Fehmi Demirten: Ev alırken merkezde diye 40 yıllık binaları tercih etmeyin!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Demeği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi...

Fehmi Demirten: Konut alırken merkezde diye 40 yıllık tabutlara para vermeyin!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Demeği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi.

Fehmi Demirten: Merkezde diye 30-40 yıllık binalara para vermeyin!

DENİZLİ’de İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi.

Fehmi Demirten: Yedi milyon konut hızla dönüştürülmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. "Binaların ülkemizi temsil edebilecek yapıda olmasını bekliyoruz" dedi...

Fehmi Demirten: 7 milyon konut hızla dönüştürülmeli!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini bunun söyledi DEİM'in düzenlediği 'Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı' paneli yapıldı.

Konut sektörü darda

İntaş İnşaatçılar Sosyal Şehircilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yılmaz, konut sektörünün son yılların en sorunlu sezonunu geçirdiğini, inşaat sektörüne devletin destek vermesi gerektiğini ve konut sektöründeki durgunluğun düşen banka kredileri ile i

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Fehmi Demirtenden konut alacaklara uyarı Haberi

Fehmi Demirtenden konut alacaklara uyarı

Denizli İnşaat Müteahhitleri Demeği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi. Demirten, ucuza mal etmek amacıyla vasıfsız elemanlarla iş yapılabildiği ve bunun da yapılan binalara yansıdığını belirtti. 


Sektörün en önemli problemlerinden birisinin de kalifiye eleman yetersizliği olduğuna vurgu yapan Demirten, mesleki eğitimlerin arttırılması gerektiğini söyledi. Demirten, bil bina için iskan ruhsatının önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu; Oturma raporuna dikkat "İskan ruhsatı, kısaca oturma raporu, evinizin yaşanılabilir fiziksel yeterliliklere sahip olduğunun ilgili belediye fen işleri ve imar müdürlüğü tarafından onaylanmasıdır. 

Oturma raporu olmayan bir evi almak çok risklidir

İskan ruhsatının neden alınamadığının ilgili imar ve fen işleri müdürlüklerinden öğrenilmesi gerekir. Burada en büyük sorumluluk inşaat müteahhidine aittir. İskan...