29 / 07 / 2024

Fenerbahçe okul inşaatı

Fenerbahçe okul inşaatı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın izin vermemesi nedeniyle maliyeye ait liseyi alamayan sarı lacivertli yöneticiler, Ankara ziyaretinde, yaptığı harcamaları devletten talep etti.

İnşaat sektöründeki denetim ihlali tehlike saçıyor! Kontrol şart!

İnşaat sektöründe denetim ihlali tehlike saçmaya devam ediyor. Kütahya'da bir okul inşaatında beton dökülürken çökme meydana geldi. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Habibe İskender Delibaş tarafından kuruldu.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Fenerbahçe okul inşaatı Haberi

Fenerbahçe okul inşaatı

F.BAHÇE, yöneticilerin son Ankara ziyaretinde Kenan Evren Lisesi ile ilgili de görüşlerini bildirdi. Sarı lacivertliler Kenan Evren Lisesi karşılığında yaptırdıkları 3 okula karşılık faizi ile birlikte 150 milyon TL’ye yakın bir paranın kendilerine verilmesini istiyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın izin vermemesi üzerine maliyeye ait olan lise arazisini alamayan F.Bahçe, burada yapacağı yatırımlardan elde edilecek brüt gelirin yüzde 20’sinin devlete verileceğini belirtti.Sarı lacivertliler, anlaşmanın çok kârlı olmadığını ve bu nedenle para iadesinin daha doğru olacağına inanıyor.


‘ÖNEMLİ BİR BORÇ YÜKÜ’


Kenan Evren Lisesi’nin yıkılma tehlikesi olduğunu belirten F.Bahçe, bu okulun yerine devlet tarafından yeşil alan ve otopark yapılabileceğini vurguladı. Sarı lacivertli kulüp önümüzdeki aylarda harcadığı paranın iadesi için devlet yetkilileri ile bir araya gelerek, çözüm yolu arayacak. Yapılan protokole uyulmadığı için Milli Eğitim...