22 / 05 / 2024

fenerium için yeniden değerleme oranı

fenerium için yeniden değerleme oranı

Sermaye Piyasaları Kurulu Fenerbahçe A.Ş.'nin Fenerium'un yüzde 80'ni devralması işleminde Fenerbahçe'den yeniden değerleme istedi. Eski değerleme raporunda Fenerium'un yüzde 80'i için 220 milyon TL değer belirlenmişti...

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...

Emekliler dikkat yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Aylık bağlama sistemi yeniden gündemde

Milyonlarca emekliyi kapsayan emeklilik aylık bağlama sistemini yeniden düzenleyecek. Bu noktada geliri düşük olanlar için sosyal sigorta programı oluşturulacak. İşte konuyu ilişkin tüm detaylar...

Şehirlerin yeniden inşası için Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki şehirlerin yeniden inşası için bahar ve yaz aylarını en verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

14 milyon kişi için bomba fırsat! Borçlarınız silinecek ancak bu tarihe kadar! Kaçırmayın!

Sağlık ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sigorta primi ve genel sağlık sigortası borçları başta olmak üzere birçok alacak için yeniden yapılandırma imkânı sunuyor. 14 milyon 600 bin kişi borçlarından kurtulabilecek.

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

İş arayanlara Togg’dan müjde geldi! Yerli otomobil projesi için yeni iş ilanları açıldı

Yerli otomobil projesi Togg, birçok farklı alanda ve bölgede işe alımlar yapmaya aktif olarak devam ediyor. Togg, yerli otomobil projesi için yeniden iş ilanı yayımladı. İşte detaylar…

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Katar, Gazze'nin yeniden imarı için 500 milyon dolar destek verecek!

Katar, İsrail'in 10 Mayıs 2021 itibariyle başlayan ve aralıksız devam eden saldırılarında hasar gören Gazze'nin yeniden imarı için destek sağlayacak.

Gazze'nin yeniden imarı için İsrail'den şartlı kabul!

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Gazze'nin yeniden imarı için İsrailli esirler meselesinin çözülmesi gerektiğini söyledi.

Antarktika üssünün yeniden inşası için 247 milyon dolar harcanacak!

Yeni Zelanda Maliye Bakanı Grant Robertson yaptığı açıklamada Antarktika üssünün yeniden inşa çalışmaları için toplamda 247 milyon dolar harcanacağını söyledi.

fenerium için yeniden değerleme oranı Haberi

fenerium için yeniden değerleme oranı


Sermaye Piyasaları Kurulu Fenerbahçe A.Ş.'nin Fenerium'un yüzde 80'ni devralması işleminde Fenerbahçe'den yeniden değerleme istedi. Eski değerleme raporunda Fenerium'un yüzde 80'i için 220 milyon TL değer belirlenmişti. Uzmanlar yeni değerlemede en fazla 50 milyon TL'lik bir oynama olabileceğini belirtti.


Sermaye Piyasaları Kurulu Fenerbahçe A.Ş.’nin Fenerium’un yüzde 80’ini devralması sürecinde iki adet yeniden değerleme raporu istedi.


Daha önce yapılan değerlemede Fenerium'un yüzde 80'i için 224 milyon TL fiyat biçilmişti. Bu değerleme baz alındığında Fenerium'un yüzde 100 değeri 260 milyon TL'ye ulaşmıştı. 


Ancak SPK'dan Fenerbahçe'ye yollanan yazıya göre değerlemeyi yapan Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik yeni bir değerleme raporu hazırlayacak.  Ayrıca bir başka değerleme şirketi de ikinci bir değerleme rapor hazırlayacak.


SPK satın alma ve birleşme işlemlerini Önemli Nitelikli İşlem olarak görüyor. Mevzuata göre bu...