07 / 05 / 2024

ferhatpaşa çiftliği altıntepsi mahallesi

ferhatpaşa çiftliği altıntepsi mahallesi

Bayrampaşa'daki 1.derece doğal sit alanı olan Ferhatpaşa Çiftliği için 1/5000'lik ve 1/1000'lik koruma amaçlı imar planı teklifi gündemde. İmar planı teklifi 38 bin 100 metrekare alanı kapsıyor.

İslam Memiş'in yeni açıklaması korkuttu! Altın alalım mı, satalım mı diyenler hemen bakın!

Yatırımcıların açıklamalarını adeta dört gözle beklediği Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları... 

İslam Memiş gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı! Elinde altın olanlar hemen bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında düşüş başlarken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve piyasa kahini olarak da bilinen İslam Memiş'ten son dakika gram altın paylaşımı geldi..

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Düğün sezonunun hızla devam ettiği şu günlerde canlı altın fiyatları araştırılan konular arasında geliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatl

Bakanlık resmen açıkladı. O altında üretim durduruldu. Almak isteyenler şok oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından altın üretimine ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Vatandaşların tercih ettiği altınlardan birinin üretimi durduruldu.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

ferhatpaşa çiftliği altıntepsi mahallesi Haberi

ferhatpaşa çiftliği altıntepsi mahallesi


İstanbul Bayrampaşa ile Esenler sınırında yer alan Ferhatpaşa Çiftliği için 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı gündemde.


Bayrampaşa Belediyesi ve özel mülkiyet altında olan Ferhatpaşa Çiftliği için imar planı başvurusu 25 Şubat 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından yapıldı.


1. derece doğal sit alanı olan Bayrampaşa Ferhatpaşa Çiftliği imar planı 38 bin 100 metrekare alanı kapsıyor. 



Ferhatpaşa Çiftliği tarihi


 Ferhatpaşa Çiftliği 20.yy. başlarında merhum İbrahim Turhan tarafından ilçemize Kazandırılmıştır. Balkan harbi yıllarında Selanik’ten Türkiye’ye gelen İbrahim Turhan bugünkü Esenler’e gelir. Bu bölge o yıllarda rum köyüdür. İbrahim Turhan bu bölgeye Türklerin yerleşmesinde öncülük eder ve geniş bir arazi satın alır. Bayrampaşa Esenler sınırında yer alan Ferhatpaşa Çiftliği bu arazi üzerinde yapılmıştır.




Gülcihan...