03 / 05 / 2024

Feryal Gülman boğazdaki villası

Feryal Gülman boğazdaki villası

Tarabya'daki Boğaz'a nazır villaya, işadamı Erol Aksoy'un borcuna karşılık TMSF tarafından el konulmuştu. İşadamı Erol Aksoy'un borçlarına karşılık TMSF'nin Feryal Gülman'a sattığı villa, 34 yıldır yıkılmayı bekliyor.

A 101'de Samsung toz torbasız elektrikli süpürge uygun fiyata satışta! Aldın aldın kampanyası 4 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü, boşaltılabilir toz haznesi ve Cyclone Force sistemi ile etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

İstanbul'da boş daireler hızla kiralanıyor!

İstanbul genelinde kira ücretleri yüzde 50 ile 80 arasında artış gösterdi. Boşanmalardaki artışlar ve yabancı göçmen sayısının artmasıyla kiralık evler kapış kapış kapılıyor. 

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman boğazdaki villası Haberi

Feryal Gülman boğazdaki villası

TMSF'nin 10 yıl önce sattığı Tarabya'daki Boğaz'a nazır villada düğüm çözülemiyor. Villa sahiplerinin hiçbirine yaramadı. Sabah'ın haberine göre, işadamı Erol Aksoy'un borçlarına karşılık TMSF'nin Feryal Gülman'a sattığı villa, 34 yıldır yıkılmayı bekliyor. Danıştay'ın yıkım kararına rağmen bir türlü yıkılamayan "tarihi eser" niteliğindeki villanın değeri milyonları buluyor.


KAÇAK TARİHİ ESER

Villanın geçmişi 1976'ya dayanıyor. İddiaya göre; o tarihte işadamı Ali Üstay ve komşuları, Prof. Eldem'e "Tarabya Köy Üstü Evleri" ismiyle bir proje hazırlattı. Ancak inşaat ruhsatında sorun çıkınca Üstay, inşaatı tamamlanamayan villayı Aksoy'a sattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, inşaatın koruluk alanda kaldığını belirterek 1981'de yıkılmasına karar verdi. Boğaziçi öngörünüm alanında bulunan ve inşaat ruhsatı bulunmayan villa için yıkım kararı çıktı. Show TV ile batık İktisat Bankası'nın eski sahibi Aksoy da tapuda Sarıyer'de kayıtlı...