16 / 05 / 2024

fethihespor lig

fethihespor lig

Muğla Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde KDV dahil 530 bin TL’ye Firikçi İnşaata ihale edilen tribünlerin üzerini kapatma işlemi hızla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında 110 metrelik alanın kapatılacağı öğrenildi...

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Lig başladı, taraftarlara yılın müjdesi geldi! Ay sonuna kadar bu parayı alabilirsiniz! Hemen bakın!

Süper Lig’in ve 1’nci Lig’in 11 Ağustos’ta başlamasıyla birlikte heyecanlı ve çekişmeleri maçlara sahne oldu. Taraftarlara da Süper Lig heyecanının yanında bir kampanya sürprizi geldi. İş Bankası, kulüp logolu Maximum Kart’larla yapılacak harcamalara 100 TL MaxiPuan vereceğini duyurdu.

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Folkart Platin Lig’te!

Folkart, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasında Platin Lig’te yer aldı...

Folkart Altın Lig'te!

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) ve Yıldız Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü'nün, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasından çıkan sonuca göre, Folkart markası sıralamada Altın Lig'te yer aldı.

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

Kocaeli Stadı kapılarını açıyor!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un Fatsa Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla ilk defa kapılarını futbolseverlere açmış olacak. 

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

fethihespor lig Haberi

fethihespor lig


PTT 1'nci Lig'de mücadele eden Fethiyespor'un maçlarını yaptığı şehir stadının, açık tribünlerinin üzeri kapatılıyor. 


Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde KDV dâhil 530 bin TL’ye Firikçi İnşaata ihale edilen tribünlerin üzerini kapatma işlemi hızla devam ediyor. Yapılan çalışma ile taraftarların yağışlı ve aşırı güneşli günlerde maçları rahatça izleyebilmeleri ve aynı zamanda taraftarların seslerinin sahaya akustik olarak dağılması sağlanacak. Fethiye Şehir Stadyumunda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, tribünün üstünü kapanmasını sağlayacak olan direklerin zemine monte edildiği görüldü. Maraton tribününde başlayan çalışmalar tamamlandığında 110 metrelik alanın kapatılacağı öğrenildi.


Zaman...